ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ

Ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Σημασία για μια ομάδα δεν έχει μόνο να κάνει μεταγραφές, αλλά να έρχονται καλύτεροι ποδοσφαιριστές σε σχέση με όσους αποχωρούν. Κι αυτό το βλέπουμε στον Ολυμπιακό. Ας το δούμε με... ονόματα, ας το δούμε με παραδείγματα. Έφυγε ο Κασάμι και ήρθε ο Αντρέ Μάρτινς.

Με τον Πορτογάλο να είναι πολύ πιο ποιοτικός ποδοσφαιριστές. Έφυγε ο Ντουρμάζ και ήρθε ο Μαρίν. Τα πολλά λόγια περιττεύουν. Καλός ο Σουηδός, βασικός μέλος της εθνικής του ομάδας, αλλά ο Γερμανός είναι παίκτης που κάνει τη διαφορά.

Έρχεται ο Τιάγκο Ιλόρι και αναμένεται να αποχωρήσει ένας από τους δύο ξένους κεντρικούς αμυντικούς. Είτε είναι ο Ντα Κόστα, είτε ο Μποτία. Σίγουρο ο νεαρός Πορτογάλος μπορεί να μην έχει την εμπειρία των άλλων δύο, αλλά είναι σαφώς πιο γρήγορος και ταλαντούχος. Και παράλληλα το θέμα του Νιλμάρ είναι στην τελική ευθεία. Με τον Βραζιλιάνο να είναι παίκτης που έχει το εύκολο γκολ, κάτι που λείπει αρκετά από τον Ολυμπιακό. Κι αυτό είναι σίγουρα ποιοτική αναβάθμιση το ρόστερ.

Μέσα σε όλα αυτά πρέπει να σημειώσουμε ότι και τα ονόματα που ακούγονται ως υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι, είναι εξίσου καλοί ποδοσφαιριστές, με ποιότητα, που θα κάνουν τη διαφορά. Κι αυτό είναι σίγουρο, με βάση τις περιπτώσεις που εξετάζονται.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Ημέρα εξελίξεων

    Ημέρα εξελίξεων

    Ανακοινώνεται σε μερικές ώρες ο Μαρίν, σε καλό δρόμο του Νιλμάρ, τελειώνει και του Ιλόρι.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ