ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τους "πόνεσε" πολύ ο Μαρίν!

Τους
Αρθρογράφος: Νίκος Σαββίδης
ΝΙΚΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Το μόνο που απομένει για την επισημοποίηση της μεταγραφής του Μάρκο Μαρίν στον Ολυμπιακό είναι η ανακοίνωση από την πλευρά των πρωταθλητών Ελλάδας της απόκτησης του Γερμανού διεθνή. Μία ιδιαίτερα αξιόλογη και ποιοτική κίνηση ενίσχυσης, η οποία θα ανεβάσει επίπεδο τους "ερυθρολεύκους", τόσο στην Ελλάδα, όσο φυσικά και στην Ευρώπη.

Η αξία του 27χρονου χαφ είναι εγνωσμένη και η "μετακόμισή" του στο Λιμάνι, προκάλεσε... αίσθηση σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ευρώπη. Κάτι που λέει πολλά. Δεν είναι δα και λίγο πράγμα να φέρνεις στην Ελλάδα της κρίσης έναν παίκτη ο οποίος αγωνιζόταν στην Τσέλσι και αποτελούσε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ωστόσο, μερίδα του "αντικειμενικού" ελληνικού Τύπου προσπαθεί με κάθε τρόπο να μας πείσει για την κακή αγωνιστική κατάσταση του Γερμανού παικταρά. Εκεί έχουν επιδοθεί. Να αμφισβητήσουν μια ακόμα μεταγραφή του Ολυμπιακού. Όταν, όμως, άλλες ομάδες αποκτούν παίκτες από συλλόγους που δεν τους... ξέρει κανείς, εκείνοι τις παρουσιάζουν με διθυραμβικά λόγια και αποθεώνουν αυτούς που έρχονται!

Αυτό που πρέπει να θεωρείται δεδομένο, λοιπόν, είναι το γεγονός ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης τους "πόνεσε" πάρα πολύ με την απόκτηση του Γερμανού εξτρέμ. Κι όλα αυτά τη στιγμή που δεν σταματούσαν να αναφέρουν ότι βαρέθηκε, τα παρατάει και άλλα τέτοια... Αλλά ήδη μέσα σε λίγες ημέρες ήρθαν Αντρέ Μάρτινς, Μαρίν και έρχονται Νιλμάρ, Ιλάριο, ενώ θα έχουμε και συνέχεια.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Στο Ρέντη ο Μαρίν!

    Στο Ρέντη ο Μαρίν!

    Ο Γερμανός ήθελε πολύ να βρεθεί σήμερα στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού και να το δει από κοντά.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ