ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κούγιας: "Αυτό που κάνει ο ΣΚΑΪ και η Δίκη στον ΣΚΑΪ είναι εκβιασμός!"

Κούγιας:

Το σκηνικό στο Δ.Σ. της Superleague είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Ειπώθηκαν πολλά πράγματα. Κυρίως αλήθειες. Και αυτοί που τα άκουσαν δεν είχαν τι να πουν! Για το ρόλο του καναλιού του Γιάννη Αλαφούζου, αλλά και την εκπομπή που κάνει εκεί ο Κυριάκος Θωμαΐδης!

Με τον Αλέξη Κούγα να τονίζει, απευθυνόμενος προς την εκπρόσωπο των "πράσινων", Αθηνά Μπαλωμένο, πώς αυτό που συμβαίνει μέσα από το κανάλι του προέδρου του ΠΑΟ είναι ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ!

Με τον Αλέξη Κούγια να τονίζει ότι "Αυτό που κάνει ο ΣΚΑΪ και η Δίκη στον ΣΚΑΪ είναι εκβιασμός. Εκβιάζετε τους αντιπάλους σας", με την εκπρόσωπο του Παναθηναϊκού να μην έχει τι να πει. Και τον μεγαλομέτοχο της Λάρισας να συμπληρώνει πως "Για τον Αλαφούζο και τα προβλήματά του δεν άκουσε ο κύριος Θωμαΐδης!!!"

Έπρεπε επιτέλους να γίνει αυτό. Να ειπωθούν τα πράγματα με το όνομά τους. Διότι τόσο καιρό όλοι όσοι τα λέμε, μας κατηγορούσαν. Αυτή τη φορά, όμως, δεν υπήρξε η παραμικρή κουβέντα από την πλευρά των "πράσινων" που εκπροσωπούσαν και τον Γιάννη Αλαφούζο στο Δ.Σ. της Superleague.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ