Κοστίνια: «Δε θα ξεχάσω ποτέ τις βραδιές στο Καραϊσκάκη»
Μετά από την ανακοίνωση της Μπράιτον για την απόκτηση του Κοστίνια, ο Πορτογάλος μπακ έβγαλε στα social media το δικό του «ευχαριστώ» στον Ολυμπιακό και τον κόσμο του Θρύλου:
«Το διάστημα στο οποίο έπαιζα στον Ολυμπιακό, ήταν κάτι παραπάνω από ένα κεφάλαιο για την καριέρα μου. Ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο κομμάτι της ζωής μου. Από την πρώτη μέρα, κατάλαβα όσα εκπροσωπεί ο σύλλογος. Την ιστορία, το πάθος, την πίεση, την προσδοκία. Φορώντας αυτή τη φανέλα, ένιωθα υπερηφάνεια κάθε μέρα.
Σε αυτά τα δύο χρόνια, έζησα αξέχαστες στιγμές. Τίτλους, μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές, σκληρές μάχες και νίκες που θα τις θυμάμαι για πάντα.
Στους συμπαίκτες μου, στους προπονητικές, στο σταφ και σε όλους μέσα στην ομάδα, σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη που μου δείξατε από την πρώτη μέρα.
Στους οπαδούς, σας ευχαριστώ για όλα. Το πάθος σας, είναι κάτι μοναδικό. Η ατμόσφαιρα που δημιουργήσατε, η αγάπη που έχετε για τον σύλλογο και ο τρόπος που υποστηρίζετε την ομάδα, είναι αξιοσημείωτα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις βραδιές στο Καραϊσκάκη.
Ευχαριστώ και όλους τους ανθρώπους στην Ελλάδα για την ευγένειά τους. Είναι μια πανέμορφη χώρα με εξαιρετικούς ανθρώπους και θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Τώρα έχει έρθει η ώρα για μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου, αλλά φεύγω με αναμνήσεις που δεν θα ξεχάσω ποτέ.
Σε ευχαριστώ Ολυμπιακέ».









