Mαφέο: «Ο Ολυμπιακός είναι μοναδική ευκαιρία για μένα»
Η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πάμπλο Μαφέο στον Ολυμπιακό έχει αρχίσει. Ο 28χρονος Αργεντινός μπακ αναχώρησε από την πατρίδα του με προορισμό την Αθήνα, προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιό του με τον Θρύλο.
Λίγο πριν επιβιβαστεί στην πτήση για την Ελλάδα, ο Μαφέο μίλησε στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο και δεν έκρυψε τη χαρά του για τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες.
«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη νέα πρόκληση. Μένει μόνο να περάσω τις ιατρικές εξετάσεις. Υπάρχει στεναχώρια γιατί αφήνω πίσω φίλους και οικογένεια, αλλά ο ενθουσιασμός για αυτό που έρχεται είναι μεγαλύτερος. Ο Ολυμπιακός είναι μία μοναδική ευκαιρία για μένα και θέλω να την εκμεταλλευτώ», τόνισε χαρακτηριστικά.
Ο έμπειρος ακραίος αμυντικός ετοιμάζεται πλέον να φορέσει τα ερυθρόλευκα και να τεθεί στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, αποτελώντας μία από τις σημαντικές προσθήκες του καλοκαιριού για τον Θρύλο.









