"Μύλος" με Πουλίδο
Το «έλα να δεις» γίνεται το τελευταίο δίωρο με το θέμα του Πουλίδο. Οι Μεξικάνοι επιμένουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον και συγκεκριμένη πρόταση από την Τσίβας. Μάλιστα πλέον γράφουν και αριθμούς. Για 5.000.000 ευρώ! Η Τσίβας από την πλευρά της διέψευσε, ωστόσο κόσμος από το Μεξικό το… πάει πιο κάτω.
Υπήρξε μια φωτογραφία του Πουλίδο από αεροδρόμιο και τόνιζαν πως φεύγει ήδη για Μεξικό! Βέβαια, η φωτογραφία φαίνεται να είναι παλιότερη, αλλά δεν άργησαν οι απαντήσεις.
Οι Μεξικανοί ανάρτησαν την αποστολή του Μπέντο για τον αγώνα με την Αρούκα, με τον Πουλίδο να είναι μέσα στη 18άδα. Εξηγούσαν έτσι πως είναι με την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού και πως δεν υπάρχει θέμα Τσίβας μέχρι… νεωτέρας.
«Μύλος» με τον Άλαν Πουλίδο, σε ένα πολύ διαφορετικό καλοκαίρι για τον ίδιο. Και μένει να δούμε και την κατάληξη…










