ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Φορτούνης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα»

Φορτούνης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα»

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους κατάφερε να επικρατήσει επί της Ρακόφ 2-1 και έτσι ξεκίνησε με το «δεξί» σε αυτή. Ένας από τους διακριθέντες ήταν ο Κώστας Φορτούνης. Αυτό, όχι μονάχα γιατί τον είδαμε με τη φανέλα των Πειραιωτών, αλλά γιατί κατάφερε να σκοράρει μάλιστα, από απευθείας φάουλ. 

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός και Αρχηγός του Θρύλου πραγματοποίεισαι κάποιες δηλώσεις σχετικά με την επιστροφή του στην ομάδα δείχνοντας ξεκάθαρα την χαρά του, όπου φόρεσε ξανά τη φανέλα των Πειραιωτών. 

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Κώστα η επιστροφή σου στον Ολυμπιακό, σε φιλικό παιχνίδι σημαδεύτηκε με έναν πάρα πολύ ωραίο γκολ, με εκτέλεση απευθείας φάουλ. Πως ένιωσες εκείνη την στιγμή και πως ένιωσες που φόρεσες τη φανέλα του Ολυμπιακού με το νούμερο επτά στην πλάτη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα και πάλι στον Ολυμπιακό είναι η ομάδα μου είναι η οικογένεια μου, χαίρομαι που παίζω γι’ αυτόν τον σύλλογο, χαίρομαι να κάνω τους οπαδούς χαρούμενους και ελπίζω να πάει πάρα πολύ καλά η χρονιά, να κατακτήσουμε όλους του στόχους μας και είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα σήμερα και αυτό θέλω να κάνω στη συνέχεια».

Το σχόλιο του για την προετοιμασία:

«Η προετοιμασία είναι σκληρή, ο προπονητής δουλεύει κάποια πράγματα τα οποία θέλει να τα βλέπει στα φιλικά παιχνίδια, όλα τα παιδιά δίνουν το 100% και θέλουμε να βελτιωνόμαστε και είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια που έρχονται».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ