Η ώρα της επιστροφής του Ελ Κααμπί
Με την πορεία του Μαρόκου στο Παγκόσμιο Κύπελλο να ολοκληρώνεται, στον Ολυμπιακό στρέφουν πλέον την προσοχή τους στην επιστροφή του Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Ο killer των «ερυθρόλευκων» αναμένεται να πάρει τις απαραίτητες ανάσες και στη συνέχεια να ενσωματωθεί στην ομάδα, λίγες ημέρες πριν από τα παιχνίδια που θα κρίνουν την ευρωπαϊκή συνέχεια του συλλόγου.
Ο 33χρονος επιθετικός δεν επιβαρύνθηκε ιδιαίτερα αγωνιστικά στο Μουντιάλ, καθώς ο χρόνος συμμετοχής του ήταν περιορισμένος. Ωστόσο, παρέμεινε για εβδομάδες σε καθεστώς υψηλής έντασης με συνεχείς προπονήσεις και υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα, χωρίς να προλάβει να αποφορτιστεί μετά από μια εξαντλητική χρονιά, στην οποία είχε και συμμετοχή στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Ελ Κααμπί έχει ήδη ενημερώσει τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πως αισθάνεται σε πολύ καλή κατάσταση και πως κατά τη διάρκεια της άδειάς του θα συνεχίσει να δουλεύει ατομικά, ώστε να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο έτοιμος.
Στον Ολυμπιακό υπολογίζουν κανονικά τον Μαροκινό για τα παιχνίδια του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, γνωρίζοντας βέβαια ότι θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να βρει ξανά τον αγωνιστικό ρυθμό της ομάδας, αφού θα έχει χάσει το μεγαλύτερο μέρος της καλοκαιρινής προετοιμασίας.









