Φιλική ήττα με θετικό πρόσημο
Ο Ολυμπιακός στο τέταρτο φιλικό που έδωσε επί ολλανδικού εδάφους, ηττήθηκε από τον Άγιαξ 1-0. Οι Πειραιώτες δεν ήταν τόσο καλοί στο πρώτο μέρος, όμως στο δεύτερο άλλαξαν αρκετά την εικόνα τους. Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να δέχθηκαν το πρώτο τους αρνητικό αποτελέσματα στην προετοιμασία τους, όμως δεν έδειξαν άσχημα στοιχεία.
Ο Πόποβιτς ήταν πολύ καλός κάτω από τα δοκάρια, ο Σμαΐλοβιτς ο οποίος ξεκίνησε βασικός και έπαιξε για 65’ λεπτά ήταν επίσης αρκετά καλός και «έδεσε» με τον Πιρόλα στο κέντρο της άμυνας. Ο Γιάρεμτσουκ μπορεί να μην σκόραρε, αλλά είχε τις ευκαιρίες του απέναντι την αντίπαλη εστία.
Μην ξεχνάμε πως ο Άγιαξ ήταν σαφώς καλύτερα προετοιμασμένος και είχε περισσότερο αγωνιστικό ρυθμό, λόγω του ότι αυτή ήταν η «πρόβα τζενεράλε» που πραγματοποίησε πριν την πρώτη του επίσημη αναμέτρηση τα προκριματικά του Conference League.









