Είναι και υποχρέωση των παικτών
Ο Ολυμπιακός δεν εμφανίστηκε καλά στο ξεκίνημα των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για τη νέα σεζόν. Αποκλείστηκε από τη Ναϊμέγκεν στο Champions League, χωρίς όμως να μπορέσει να παρουσιάσει κάποια καλή εικόνα στα δύο ματς κόντρα στους Ολλανδούς.
Σε αυτό δεν έχει μερίδιο ευθύνης μόνο ο προπονητής Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ή και η διοίκηση για τις επιπλέον μεταγραφές οι οποίες δεν έχουν γίνει ακόμη. Αλλά ευθύνη έχουν και οι ποδοσφαιριστές που είναι τώρα στο ρόστερ.
Είναι παίκτες αξίας οι οποίοι μπορούν και το έχουν δείξει άλλωστε, ότι μπορούν να παρουσιάσουν κάτι καλό στο χορτάρι. Αυτό πρέπει να κάνουν και από εδώ και πέρα, να δουλέψουν και να παρουσιαστούν όπως πρέπει για να έχει και η ομάδα την εικόνα που πρέπει για να έρθουν οι νίκες.









