ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με ΑΠΟΕΛ, Γιούνγκ Μπόις και Αστάνα

Με ΑΠΟΕΛ, Γιούνγκ Μπόις και Αστάνα

Αυτό που έψαχνε ο Ολυμπιακός, το πέτυχε καθώς η τύχη του... χαμογέλασε. Διότι η κλήρωσή του, στη φάση των ομίλων του Europa League είναι μια χαρά, στα μέτρα του. Οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι επικεφαλής στο γκρουπ Β και θα έχουν ως αντιπάλους τον ΑΠΟΕΛ από την Κύπρο, την Γιούνγκ Μπόις από την Ελβετία και την Αστάνα από το Καζακστάν.

Από το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας ο Θρύλος "τράβηξε" τον πρωταθλητή Κύπρου ΑΠΟΕΛ που αποκλείστηκε από την Κοπεγχάγη, στα πλέι οφ του Champions League. Από το τρίτο γκρουπ δυναμικότητας ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με την Γιούνγκ Μπόις που ήταν επίσης στο Champions League, στους μη πρωταθλητές και αποκλείστηκε από την γερμανική Γκλάντμπαχ με συνολικό σκορ 9-2, καθώς έχασε 3-1 εντός έδρας στο πρώτο ματς και 6-1 στη ρεβάνς στη Γερμανία. Τέλος σε ό,τι αφορά το γκρουπ 4, στον όμιλο των "ερυθρολεύκων" ήρθε από εκεί η Αστάνα από το Καζακστάν.

Μοναδικό μειονέκτημα ότι το ταξίδι είναι πάρα πολύ μεγάλο, όπως και η ταλαιπωρία, καθώς ο Θρύλος θα φτάσει στο πιο ανατολικό μέρος της Ευρώπης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Τα χρήματα του Europa League

    Τα χρήματα του Europa League

    Σχεδόν 400 εκατομμύρια ευρώ θα δώσει η UEFA. Τα 240 εκατ. βάσει αθλητικών επιδόσεων, τα 160 από τα τηλεοπτικά.

  • "Στόχος μας η 2η θέση"

    Ο πρόεδρος της Αστάνα, Σαγιάν Χαμιτζάνοφ, αναφέρθηκε στην κλήρωση και στην ευρωπαϊκή εμπειρία του Θρύλου.

  • Το πρόγραμμα του Θρύλου

    Το πρόγραμμα του Θρύλου

    Από την Ελβετία, με αντίπαλο την Γιούνγκ Μπόις, ξεκινά ο Ολυμπιακός τα ματς στον όμιλο

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ