ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Για τη νέα αρχή

Για τη νέα αρχή

Νικηφόρο για τον Ολυμπιακό ήταν το αποψινό φιλικό με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης". Στο ματς που έκαναν το ντεμπούτο τους οι Μάριν και Ελιουνούσι με την ερυθρόλευκη φανέλα. Το τελικό 2-0 περνάει σε δεύτερη μοίρα, ως σκορ.

Το σημαντικό είναι πως ο Πάουλο Μπέντο αρχίζει να βάζει την… πινελιά του στους πρωταθλητές. Διότι ο τρόπος με τον οποίο αγωνίστηκαν και απόψε, δείχνει πώς έχουν αλλάξει αρκετά. Με τα νεαρά παιδιά να αφήνουν για μια ακόμα φορά άριστες εντυπώσεις και να δικαιώνουν τον Πορτογάλο τεχνικό για τις ευκαιρίες που τους δίνει.

Σε ένα πρώτο ημίχρονο που οι "ερυθρόλευκοι" είχαν τον απόλυτο έλεγχο του ματς, με τον Αντρέ Μάρτινς να είναι ο "ιθύνων νους" στο παιχνίδι των πρωταθλητών Ελλάδας. Από τα πόδια του ξεκινούσαν όλες οι φάσεις, ενώ σε πολλές περιπτώσεις πέρασε κάθετες μπαλιές στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων. Και όλα αυτά χωρίς ο Θρύλος να έχει σέντερ φορ, αφού εκεί έπαιξε ο Σεμπά. Αλλά οι κινήσεις ήταν που "αναστάτωσαν" την άμυνα των φιλοξενούμενων και από τις οποίες προήλθε και το 1-0 στο 22’, με το αυτογκόλ του Τριποτσέρη από το γέμισμα του. Για ένα ακόμα ματς έδειξε να συνεργάζεται ιδανικά με τον Ντομίνγκεζ.

Σε ό,τι αφορά τους δύο νέους, τον Μάρκο Μάριν και τον Ταρικ Ελιουνούσι, που έκαναν το ντεμπούτο τους, θέλουν λίγο χρόνο για να μπουν στο κλίμα της ομάδας. Πάντως, με το… καλημέρα έδειξαν την ποιότητά τους. Και είναι σίγουρο πώς μόλις εγκλιματιστούν και μάθουν τους συμπαίκτες τους, θα κάνουν τη διαφορά. Διότι έχουν και τις ικανότητες και ξέρουν πολλά καντάρια μπάλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε. Με τον Μπέντο να κάνει αρκετές αλλαγές, αλλά να ρίχνει στο ματς αρκετά νεαρά παιδιά από την ομάδα Νέων. Οι "μικροί" τον δικαίωσαν για μια ακόμα φορά. Τον Ανδρούτσο τον είχαμε δει ήδη και το γκολ που σημείωσε στις καθυστερήσεις ήταν το "κερασάκι στην… τούρτα". Μια επιβράβευση για τον νεαρό. Αλλά οι Φουάσης και Νικολάου που έπαιξαν, άφησαν επίσης καλές εντυπώσεις, βγάζοντας για μια ακόμα φορά… ασπροπρόσωπο τον Μπέντο που τους πιστεύει και τους δίνει ευκαιρίες.

Ολυμπιακός: Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία (78’ Φουάσης), Ρέτσος, Ντε Λα Μπέγια (70’ Νικολάου), Ζντιέλαρ (64’ Καμπιάσο), Αντρέ Μάρτινς (76’ Ανδρούτσος), Ελιουνούσι, Ντομίνγκεζ, Μάριν (60’ Πάρντο), Σεμπά.

Λεβαδειακός: Μοσχονάς, Μουλόπουλος, Ουόν, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Μαχαίρας, Καλτσάς (60’ Παππάς), Σένκα (60’ Βασιλείου), Γιακουμάκης, Καραχάλιος (68’ Μάγκας), Μάντζιος.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ