ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"ΑΠΛΩΣ ΓΕΛΑΜΕ μαζί τους!"

Τι άλλο θα βρούνε οι άνθρωποι για να προσπαθήσουν να κάνουν την προπαγάνδα τους; Αναφερόμαστε στους ανθρώπους του ΣΚΑΪ που είναι τσακωμένοι με την αλήθεια! Το έδειξαν για μια ακόμα φορά το βράδυ της Κυριακής, στην απεγνωσμένη τους προσπάθεια να μας πείσουν ότι το Καραϊσκάκη δεν είχε κόσμο. Αλλά δυστυχώς τα εισιτήρια έδειξαν την πραγματικότητα.

Με τον Κώστα Καραπαπά, να σχολιάζει μέσα από το λογαριασμό του στο facebook, αυτό το σκηνικό. Ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού ανέφερε ότι "Δεν φταίνε οι άνθρωποι του βόθρου του ΣΚΑΙ. Έτσι τους λένε τα αφεντικά τους έτσι κάνουν! Ποιός θα φέρει αντίρρηση;

Οι κωμικοί που παριστάνουν τους παρουσιαστές ή το πάνελ των "μισθοφόρων" πουλημένων και ο Βαρούχας; Ή μήπως η παρουσιάστρια τροτέζα; Αν υποθέσουμε ότι κάποιος δεν ξέρει τι έχει συμβεί και ενημερώνεται από τον ΣΚΑΙ, βλέπει την εικόνα παρακάτω.

Έλα όμως που αυτή είναι εικόνα σχεδόν μισή ώρα πριν το ματς; Αλλά δείτε και τα εισιτήρια των αγώνων. Πάνω από 20.000 εμείς, τα μισά σε ΟΑΚΑ και Τούμπα. Αλλά το "kick off" φυσικά δεν θα κάνει θέμα "άδειο το ΟΑΚΑ" και "μισοάδεια η Τούμπα"! Το καλό είναι ότι πλέον ΑΠΛΩΣ ΓΕΛΑΜΕ μαζί τους! Ας συνεχίσουν λοιπόν να μας διασκεδάζουν! ΥΓ.: Παράσιτα ήσασταν πάντα, παράσιτα θα μείνετε..."

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ