ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πάει για το 6x6

Πάει για το 6x6

Εξαιρετικά ευνοϊκή είναι για τον Ολυμπιακό η παράδοση των αναμετρήσεων με τον Πανθρακικό, στο γήπεδο της Κομοτηνής, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" διατηρούν το απόλυτο μετρώντας πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Επί θρακικού εδάφους ο Θρύλος κυριαρχεί απόλυτα έναντι του αντιπάλου του, καθώς εκτός από το 5x5, το οποίο έχει πετύχει από την σεζόν 2008-09 μέχρι σήμερα (τις σεζόν 2010-11 και 2011-12 ο Πανθρακικός έπαιζε στην δεύτερη κατηγορία), αισθητή είναι και η διαφορά στον συντελεστή των τερμάτων στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων με γηπεδούχο τον Πανθρακκό...

Ο Ολυμπιακός έχει σκοράρει 12 φορές, ενώ ο Πανθρακικός μόλις 2... Στα πρώτα τρία χρόνια της παρουσίας τους στην Super League μάλιστα, οι Θρακιώτες δεν είχαν καταφέρει να παραβιάσουν την εστία του Θρύλου χάνοντας κατά σειρά 0-2, 0-2 και 0-1. Πρόπερσι ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-4, ενώ πέρσι νίκησε με 1-3.

Αξίζει δε, να σημειωθεί ότι πέρσι οι "ερυθρόλευκοι" ήταν η μοναδική ομάδα που κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την έδρα του Πανθρακικού.

Απόψε, λοιπόν, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να διατηρήσει το απόλυτο, το οποίο έχει στην έδρα του Πανθρακικού σημειώνοντας την 6η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στην Κομοτηνή και φυσικά να "γράψει" το 13x13 στο φετινό πρωτάθλημα συνεχίζοντας την προέλασή του προς το 43ο πρωτάθλημα της ιστορίας του...

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Πανθρακικός-Ολυμπιακός 3-4

    Πανθρακικός-Ολυμπιακός 3-4

    Ραντεβού με την ιστορία έχει ο Θρύλος στην Κομοτηνή, για το καλύτερο ξεκίνημα. Live από το redking.gr

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ