ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σε έξαρση η προπαγάνδα!

Σε έξαρση η προπαγάνδα!

Ο "μηχανισμός" προπαγάνδας του ΠΑΟ είναι τόσο δραστήριος και τόσο μεθοδικός, που αν ζούσε ο Γκέμπελς το πιθανότερο είναι να έβγαζε το καπέλο του στον Αλαφούζο και στους συν αυτώ (ΣΚΑΪ κτλ)

Η παραποίηση της αλήθειας και ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης έχουν περάσει σε... άλλο επίπεδο με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του ΣΚΑΙ, καθώς πλέον έχουν αναγάγει την προπαγάνδα σε στοίχημα επιβίωσης για τους ίδιους!

Στην Πάτρα προχθές, στο ματς Κυπέλλου μεταξύ των "πράσινων" και της Παναχαϊκής στο Παμπελοποννησιακό στάδιο, ο ΠΑΟ -κατά την προσφιλή του συνήθεια- διαμαρτυρήθηκε έντονα για τα σφυρίγματα του ρέφερι Σελίμου, παρά το ότι νίκησε με 2-1.

Τι για σχέδιο αφανισμού (!) του Μπεργκ μάς είπαν, τι για "δολοφονικά" φάουλ των παικτών της πατρινής ομάδας... Με λίγα λόγια οι παίκτες του Στραματσόνι παρουσιάστηκαν από τον "μηχανισμό" του Αλαφούζου ως "ήρωες" και "μαχητές" κατά του συστήματος που διώκει τον ΠΑΟ!

Στην πρωτεύουσα της Αχαΐας ωστόσο, έπεσαν από τα σύννεφα και δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα αυτιά και τα μάτια τους! Αντί να φωνάζει η Παναχαϊκή για την διαιτησία, που της στέρησε το δικαίωμα να πάρει το αποτέλεσμα από τους "πράσινους", φωνάζει ο -μόνιμα αδικημένος!- ΠΑΟ...

Μοιραία, η ΠΑΕ Παναχαϊκή εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία επισημαίνει ότι αδικήθηκε κατάφορα τουλάχιστον σε δύο κομβικές φάσεις, τις οποίες φυσικά δεν ανέλυσαν ποτέ στο κανάλι του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τον ΣΚΑΙ, όπου... ειδικεύονται σ' εκτενείς αναλύσεις αμφισβητούμενων φάσεων!

Οι Πατρινοί μάλιστα, έδωσαν στην δημοσιότητα και δύο φωτογραφικά καρέ, στα οποία αποδεικνύεται η ευνοϊκή μεταχείρηση, της οποίας έτυχε για μια ακόμα φορά ο Παναθηναϊκός, ασχέτως αν τελικά οι "πράσινοι" είναι και πάλι αυτοί που διαμαρτύρονται για την διαιτησία! Αυτό που λέμε, δηλαδή, "και κερατάς και δαρμένος"!..

Στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται ξεκάθαρα ότι το πρώτο γκολ του ΠΑΟ προέρχεται από επιθετικό φάουλ, ενώ στην δεύτερη φωτογραφία είναι φανερό ότι ο Σελίμος αρνήθηκε καθαρό πέναλτι υπέρ της Παναχαϊκής...

Κατά τ' αλλα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ και τον "μηχανισμό" προπαγάνδας του ΠΑΟ, οι "πράσινοι" αδικήθηκαν στην Πάτρα! Κι έζησαν αυτοί καλά, κι εμείς καλύτερα...

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Δεν... παίζονται στον ΣΚΑΪ!

    Δεν... παίζονται στον ΣΚΑΪ!

    Πέναλτι σε χέρι του Μπαϊκαρά στο α’ ημίχρονο. Ακούσαμε δύο απόψεις! Αποφασίστε τι ισχύει...

  • Έτσι γίνεται η προπαγάνδα!

    Έτσι γίνεται η προπαγάνδα!

    Φανερό φάουλ στον Μπεργκ (14’), κακώς δεν δόθηκε. Δεν ακούσαμε, όμως ανάλυση και για στις δύο φάσεις (7’ και 40’) υπέρ της Παναχαϊκής!

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ