ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Στο β' μέρος κυριαρχήσαμε"

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός, αλλά στο δεύτερο οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν... στροφές και κατάφεραν να γυρίσουν το ματς με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σε μια δίκαια επικράτηση.

Κάτι που εξήγησε και ο Πάουλο Μπέντο. Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για...

- τον Κώστα Φορτούνη: «Σε κάθε παιχνίδι επιλέγουμε τους καλύτερους. Εμπιστεύομαι τον Φορτούνη. Θέλουμε να τον βοηθήσουμε να βρει τον καλό εαυτό του. Του έχουμε ξεκαθαρίσει τι θέλουμε από εκείνον και τι πρέπει να αλλάξει. Έχει τεράστιο ταλέντο αλλά στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν αρκεί μόνο το ταλέντο».

- το τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο: «Σήμερα δεν μπήκαμε στο παιχνίδι όπως θα θέλαμε. Δεχτήκαμε γρήγορα το γκολ. Ήταν μία κακή αρχή. Αντιδράσαμε σωστά, βρήκαμε χώρους. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν αρκετά βελτιωμένοι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και πετύχαμε γκολ. Ο Ηρακλής ήξερε τι ήθελε να κάνει, είναι καλή μάδα. Εμείς δεν ήμασταν καλοί ,αλλά είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα το οποίο θεωρούμε δίκαιο».

- το αν φοβήθηκε να μην δεχτεί η ομάδα του και δεύτερο γκολ: «Στο πρώτο ημίχρονο η αλήθεια είναι πως δεν ήμασταν καλοί. Και επιθετικά και αμυντικά. Δώσαμε την ευκαιρία στον Ηρακλή να δημιουργήσει ευκαιρίες και να μας χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Στο δεύτερο αλλάξαμε πολλά πράγματα, αμυντικά και επιθετικά. Ο Ηρακλής δεν μας απείλησε στο πρώτο ημίχρονο παρά μόνο στο δεύτερο».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ