ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φοροφυγάς με ψεύτικο πόθεν έσχες!

Φοροφυγάς με ψεύτικο πόθεν έσχες!

Νέα επίσημη θέση από τον Ολυμπιακό με αφορμή τις... ιστοριούλες του Παναθηναϊκού που ξεκίνησε το κλάμα από τη 2η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος.

Κι επειδή κάποια πράγματα πρέπει να μπαίνουν στη θέση τους από νωρίς, καλά έκαναν οι "ερυθρόλευκοι" και τονίζουν τι συμβαίνει. Να ξέρει όλος ο κόσμος πως γίνεται...

Αναλυτικά η επίσημη θέση του Ολυμπιακού που αναφέρει ότι "Μόνο Θυμηδία προκαλεί η αμήχανη απάντηση του επιφανή Έλληνα φοροφυγά Γιάννη Αλαφούζου.

Κατανοούμε και τον πανικό και τον εκνευρισμό του. Ωστόσο, μέχρις ότου ξεμπερδέψει με τους ελεγκτικούς μηχανισμούς που του έχουν δεσμεύσει τους προσωπικούς λογαριασμούς και το σύνολο των περιουσιακών του στοιχείων, καλό θα ήταν να μη μιλάει για νομιμότητα.

Η εποχή που ο Αλαφούζος εμφανίζονταν ως ιεροκήρυκας της εξυγίανσης έχει καταπλακωθεί -μεταξύ άλλων και- στον όγκο των δεκάδων εκατομμυρίων της φοροδιαφυγής για την οποία είναι υπόλογος. Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από επενδυτές και όχι από σαλτιμπάγκους με «δανεικό» και χαλκευμένο «πόθεν έσχες», που προσπαθούν να καλύψουν την κάθε λογής ανεπάρκεια τους με τσιρίδες και απειλές.

Η περίοδος της ανοχής για τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού και ιδρυτή της Παναθηναϊκής Συμμαχίας (η οποία επίσης ελέγχεται για φοροδιαφυγή) έχει τελειώσει.

Και κάτι τελευταίο. Ας πει κάποιος στον Αλαφούζο ότι το ποδόσφαιρο από την εποχή που αγνοούσε παντελώς το άθλημα, παίζεται στα γήπεδα και όχι στις τηλεδίκες και στις αμέτρητες και ανούσιες ανακοινώσεις που κατασκευάζει ο ίδιος".

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ