ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Σας έχουν πάρει χαμπάρι και οι τελευταίοι αθώοι"

Σε τοποθέτηση για το θέμα που έχει προκύψει στη Γουέστ Χαμ με τη μεταγραφή του Αρτούρ Μαζουακού, προχώρησε ο Κώστας Καραπαπάς, διευκρινίζοντας τα πράγματα όσο κάποιοι προσπαθήσουν να αφήσουν σκιές.

Αναλυτικά: "Επειδή τα γνωστά γιουσουφάκια με τα συνεργαζόμενα γιουσουφάκια εξωτερικού θέλουν σώνει και καλά να δημιουργήσουν θέμα και να αφήσουν σκιές στη μεταγραφή του Μαζουάκου, να ξεκαθαρίσουμε τα εξής:

Η West Ham ψάχνει τι έγινε με τους ατζέντηδες που συνεργάστηκε, όχι με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν έχει την παραμικρή σχέση με το θέμα! Βάλτε τώρα τον Ματ Σκοτ (με τον κλώνο σας insideworldfootball) να γράψει καμμιά αρλούμπα και να την αναπαράγετε μετά με το στύλ: "Σάλος στην Αγγλία", όπως ξέρετε και αφήστε τη West Ham...

Ήρθε λέει ο άνθρωπος της West Ham και λείπαμε. Δεν έπρεπε να παίξουμε στη Βέρνη για να περιμένουμε τον άνθρωπο της West Ham. Ρε, μήπως πλακωθήκατε και εσείς στα χαπάκια;

ΥΓ: Και κάτι τελευταίο βλάκες: Πείτε στον Αλαφούζο να μην κάνει retweet τις αρλούμπες του υπαλλήλου του Matt Scott γιατί σας έχουν πάρει χαμπάρι και οι τελευταίοι αθώοι!".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ