ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αυτοί τα σπάνε, εμείς ρεσιτάλ συμπεριφοράς!

Αυτοί τα σπάνε, εμείς ρεσιτάλ συμπεριφοράς!

Έτσι είναι. Βγάζει ανακοίνωση ο Παναθηναϊκός και ουσιαστικά παραδέχεται πως αυτοί που έκαναν τις ζημιές στα γραφεία της Superleague το βράδυ της Παρασκευής, ήταν οπαδοί του! Για τέτοια… κάλυψη! Τα σπάσανε και θα αναλάβει και το οικονομικό κομμάτι ο large Αλαφούζος. 

Την ίδια ώρα, ο κόσμος του Ολυμπιακού δοκιμάστηκε σε δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις. Στο Αίγιο με τον Παναιγιάλειο και στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό. Έδωσε ρεσιτάλ. Δεν άναψε καπνογόνο, δεν έπεσε τίποτα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, φώναζε για την ομάδα του, ήταν αυτός που έπρεπε. Και αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους όσους ήταν στο Αίγιο και στην Κομοτηνή. Και γιατί βοήθησαν και γιατί δεν δημιούργησαν το παραμικρό πρόβλημα. 

Να υπενθυμίσουμε πως ο Αλαφούζος φοβήθηκε προβοκάτσια λέει και δεν πήγαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στην Πάτρα με την Παναχαϊκή. Κατά τα άλλα, οι διάφοροι επικοινωνιολόγοι προσπαθούν να μιλήσουν για προβληματική συμπεριφορά και όλα τα σχετικά. 

Ο κόσμος του Θρύλου δείχνει ποιος είναι. Και εκτός από το Αίγιο και την Κομοτηνή, προσθέστε και αυτούς που πήγαν στο κλειστό του Ρέντη σε ένα ματς βόλεϊ με τον Παναθηναϊκό! 

Μπράβο μάγκες. Μπράβο και όλοι δυνατά τώρα το βράδυ της Τετάρτης με την Άρσεναλ για την πρόκριση στους 16 του Champions League. 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ