ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κοίτα ποιοι μιλάνε για 50%-50% με video!

Κοίτα ποιοι μιλάνε για 50%-50% με video!

Έβγαλε ανακοίνωση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη διαιτησία του Ηρακλής-Ολυμπιακός. Για το πως έπαιξε ο διαιτητής Φωτιάδης. Δείτε τώρα ποιοι μιλάνε. Και θα δούμε με βίντεο από τον περσινό αγώνα Ηρακλής-Παναθηναϊκός, αυτόν που έγινε στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Superleague.

Πάμε να δούμε, με τα σχόλια που υπάρχουν στα συγκεκριμένα βίντεο στο Youtube…

Στο 61' της αναμέτρησης, με το σκορ 1-0, ο Ταυλαρίδης του ΠΑΟ παίρνει κίτρινη κάρτα κι αμέσως μετά μπαίνει σε διεκδίκηση κεφαλιάς με το χέρι στην πλάτη του αντιπάλου, χτυπώντας το Ρομάνο του Ηρακλή. Ο διαιτητής Κομίνης από το σύνδεσμο Θεσπρωτίας δεν τολμά να βγάλει δεύτερη κίτρινη μέσα σε ένα λεπτό σε παίκτη του ΠΑΟ…

Στο 78' της αναμέτρησης, με το σκορ 1-0, ο Μπεργκ του ΠΑΟ παίρνει κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία σε ένα φάουλ που του έγινε. Παρότι κιτρινίζεται, συνεχίζει να διαμαρτύρεται στον Κομίνη κι εμφανώς να τον βρίζει, με το διαιτητή από το σύνδεσμο Θεσπρωτίας να μην τολμά να στείλει στα αποδυτήρια το Σουηδό επιθετικό.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης, με το σκορ 1-0, ο Νίνης του ΠΑΟ κλοτσάει το Σαραμαντά του Ηρακλή εν ψυχρώ, αλλά ο διαιτητής Κομίνης από το σύνδεσμο Θεσπρωτίας δεν τολμά να δείξει απ'ευθείας κόκκινη στο μέσο του ΠΑΟ, που την γλυτώνει με κίτρινη κάρτα. Ακόμη και ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Παπαβασιλείου, που έκανε τη μετάδοση για τη NOVA, κατάλαβε πως ο Σαραμαντάς δεν κάνει θέατρο, έστω με τη δεύτερη... 

Στο 65' της αναμέτρησης, με το σκορ 1-0, ο Ζέκα του ΠΑΟ πατάει το Βέλλιο του Ηρακλή και κερδίζει την μπάλα. Ήταν φάουλ και κίτρινη κάρτα, αλλά ο διαιτητής Κομίνης του συνδέσμου Θεσπρωτίας δεν έδωσε τίποτε. Ο Ζέκα έπαιζε με κίτρινη κάρτα από το 21', οπότε εδώ έπρεπε να αποβληθεί. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ