ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Κάνει καλή δουλειά ο Ιντέγε"

Για την προσπάθεια της Νιγηρίας να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 μίλησε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Νιγηρίας, Πίνικ Αμαγιού, ενώ αναφέρθηκε και στον Μπράουν Ιντέγε, τονίζοντας πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

"Είμαι χαρούμενος που έχουμε νέους παίκτες που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση. Ο Κέλεχι Ιεανάτσο, ο Άλεχ Ιβόμπι, ο Αχμέντ Μούσα, ο Μπράουν Ιντέγε και άλλοι παίκτες, κάνουν καλή δουλειά στους συλλόγους τους. Αυτός είναι καλό για μας ενόψει των προκριματικών.

Αυτό που χρειαζόμαστε τώρα είναι η στήριξη από τον κόσμο. Έχουμε καλό προπονητή και τους καλύτερους παίκτες στην Αφρική και πιστεύω ότι αυτές οι δύο παράμετροι θα μας βοηθήσουν να προκριθούμε στη... Ρωσία το 2018", δήλωσε μεταξύ άλλων.

Θυμίζουμε, ο Ιντέγε έχει ξεκινήσει δυνατά τη σεζόν, έχοντας πετύχει ήδη 4 γκολ σε 2 αγώνες πρωταθλήματος...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Ο Ιντέγε στην Εθνική του

    Ο Ιντέγε στην Εθνική του

    Στην αποστολή της Νιγηρίας για το ματς των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 με τη Ζάμπια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ