ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δεν μπορούν τα... παλικάρια!

Δεν μπορούν τα... παλικάρια!

Επιτέλους είδαμε τον κανονικό ΠΑΟΚ! Διότι η εικόνα των δύο προηγούμενων ματς ήταν μια έκλαμψη από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Αυτή που θέλει να πάρει και πρωτάθλημα!

Τι έκανε σήμερα ο ΠΑΟΚ; Ό,τι πάντα. Απέδειξε ότι είναι μια ομάδα που δεν μπορεί! Με τον Βάτσιο να αποβάλει τον Λάζιτς στο 69’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, να κρατά σχεδόν 6 λεπτά καθυστερήσεις, αλλά είπαμε. Δεν μπορούν τα... παλικάρια. Σε κενό τέρμα, με δέκα ο αντίπαλος και δεν μπορούσαν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα.

Για να πάρει μια ομάδα πρωτάθλημα, πρέπει να ξέρει τι σημαίνει πρωταθλητισμός. Να αντέχει στην πίεση και το άγχος. Τα... παλικάρια αυτά δεν μπορούσαν, δεν μπορούν και δεν θα μπορέσουν ποτέ!

Απλά, μετά το ματς στο Αγρίνιο χθες και σήμερα στην Τούμπα, όλοι καταλαβαίνετε πώς έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες που λένε πολλά, αλλά δεν κάνουν τίποτα. Το έχουμε αναφέρει πολλές φορές στο redking.gr.

Οι άνθρωποι είναι πρωταθλητές του καλοκαιριού. Όταν μπει το φθινόπωρο, αρχίζουν να χάνονται και μένουν πολύ πίσω από τον Ολυμπιακό. Το χειμώνα εξαφανίζονται και μετά χάνονται εντελώς από τον χάρτη!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ