ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρύλε γερά, γερά με τσαμπουκά!

Θρύλε γερά, γερά με τσαμπουκά!

Θρύλε μπορείς, μπορείς να προκριθείς... Με "όπλο" τον "πύρινο" του κόσμο ο Ολυμπιακός θέλει να γράψει μια ακόμα "χρυσή" σελίδα στην ευρωπαϊκή του ιστορία. Να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης για τη φάση των "16" του Champions League, αφήνοντας έξω την Άρσεναλ (live από το redking.gr).

Οι "ερυθρόλευκοι" ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, αλλά κυρίως πώς να το κάνουν απέναντι στην αγγλική ομάδα. Κι αποτελεί πρόκληση να αφήσουν έξω, για πρώτη φορά τους "Gunners" από τη νοκ άουτ φάση της κορυφαίας, ευρωπαϊκής, διασυλλογικής διοργάνωσης, μετά από 15 συνεχόμενες προκρίσεις.

Στον Πειραιά έχουν "προσκυνήσει" πολλές μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, ενώ η Άρσεναλ έχει ηττηθεί στις προηγούμενες περιπτώσεις που έχει αντιμετωπίσει τον Θρύλο στο "σπίτι" του. Κι αυτό θα συμβεί και απόψε.

Ο Μάρκο Σίλβα και οι ποδοσφαιριστές του ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι, ακόμα και ο Μανουέλ Ντα Κόστα που πέρασε με επιτυχία ένα ειδικό τεστ ετοιμότητας, το πρωί της Τετάρτης και είναι στη διάθεση του Πορτογάλου προπονητή του Θρύλου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Πάμε ομαδάρα μου!"

    Στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" θα βρεθεί απόψε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής στους κρίκους και οπαδός του Θρύλου, Λευτέρης Πετρούνιας

  • "Δεν κερδίζει η Άρσεναλ!"

    Κατηγορηματικός ο Ρομπέρτο τόνισε ότι ο Ολυμπιακός δεν χάνει απόψε από τους "Gunners"

  • Υποκλίνονται οι Άγγλοι

    Υποκλίνονται οι Άγγλοι

    Σε 6 εντός έδρας ματς στο Ch. League ο Θρύλος μετράει 5 νίκες και 1 ισοπαλία - Δείτε τα videos

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ