ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Σταμάτα να λειτουργείς ως υπάλληλος του ΟΠΑΠ!"

Όπως είχαμε αναφέρει και νωρίτερα, οι «ερυθρόλευκοι» κατήγγειλαν τη στάση του προέδρου της Λίγκας, Γιώργου Στράτου. Διότι υποστήριζε με εμμονή την πρόταση που είχε κάνει ο ΟΠΑΠ για τη χορηγία του πρωταθλήματος. Παρότι ήταν η χαμηλότερη, οικονομικά, από όσες κατατέθηκαν στα πλαίσια του διαγωνισμού για τη χορηγία του πρωταθλήματος.

Με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννη Βρέντζο, να λέει στον Γιώργο Στράτο κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. της Super League “Σταμάτα να λειτουργείς ως υπάλληλος του ΟΠΑΠ!”.

Διότι με τη στάση του δεν έδειξε σε καμία περίπτωση ότι ενδιαφέρονταν για το πώς θα αποκομίσει περισσότερα χρήματα η διοργανώτρια αρχή στο χορηγικό κομμάτι. Ειδικά από την ώρα που επέμενε συνεχώς να προωθεί αυτή την προσφορά, η οποία ήταν η χαμηλότερα από τις 3 που κατατέθηκαν κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού για τη χορηγία της Super League.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Για το καλό του ποδοσφαίρου"

    Αυτό τόνισαν οι «ερυθρόλευκοι» στο Δ.Σ. της Super League, επισημαίνοντας πως «πρέπει να επιλεγεί η καλύτερη και μεγαλύτερη πρόταση για τη χορηγία του πρωταθλήματος» - Κατήγγειλαν τη στάση του Γ. Στράτου που υποστήριζε την μικρότερη πρόταση από τον ΟΠΑΠ!

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ