ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Ανυπομονούμε και σκεφτόμαστε ότι θα νικήσουμε"

Ανυπόμονος είναι ο Μπράουν Ιντέγε για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Ο Νιγηριανός επιθετικός μίλησε στην κάμερα της Nova και ξεκαθάρισε πως οι παίκτες θα παλέψουν, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα του αγώνα.

«Για κάθε ποδοσφαιριστή είναι πολύ ωραίο να παίζει τέτοιους αγώνες. Στο ελληνικό πρωτάθλημα έχουμε τέσσερα-πέντε μεγάλα παιχνίδια. Έτσι, ως ποδοσφαιριστής είναι πολύ ωραίο να παίζω τέτοιους αγώνες. Σίγουρα, θέλουμε να νικήσουμε, γιατί είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα όταν νικάς. Όταν χάνεις είναι άσχημα τα συναισθήματα. Σκεφτόμαστε ότι θα νικήσουμε το παιχνίδι. Ανυπομονούμε για αυτό το ματς».

Για τις τελευταίες νίκες του Ολυμπιακού: «Είναι καλό. Σε κάθε σύλλογο θέλεις να νικάς, κανένας δεν θέλει να χάνει. Κερδίζουμε παιχνίδια, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και σκοράρουμε αρκετά γκολ. Όλοι είναι χαρούμενοι με αυτοί και έχουμε κι άλλα σπουδαία παιχνίδια να κάνουμε, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Για το αν τον απασχολεί ο τίτλος του πρώτου σκόρερ: «Ως επιθετικός, πάντα υπάρχει αυτό το κίνητρο. Δεν σκέφτομαι όμως αυτό. Αν ο Θεός θέλει να συμβεί αυτό, ας είναι έτσι».

Για το αν θα επηρεάσουν τις ισορροπίες τα αποτελέσματα των δύο ομάδων στο Europa League: «Επηρεάζει τους παίκτες και τους συλλόγους, γιατί δεν θες να πας στο ντέρμπι, έχοντας χάσει το προηγούμενο παιχνίδι. Είναι φυσιολογικό και είναι άσχημο, γιατί θέλεις να κερδίζεις, δεν θέλεις να χάνεις. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε καλή φάση και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε, παίζουμε στην έδρα μας, όλοι περιμένουν από εμάς να κερδίσουμε. Το να παίζεις στο γήπεδό σου είναι καλό, μπροστά στους φιλάθλους και στις οικογένειές μας που θα έρθουν να μας υποστηρίξουν. Και αυτό είναι καλό».

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι: «Δεν πρέπει να δεχτούμε γκολ, πρέπει να παλέψουμε, όπως κάνουμε πάντα και στο τέλος να νικήσουμε. Είμαστε σε καλή κατάσταση και πρέπει να νικήσουμε. Αυτό είναι».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ