ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δυνατός ο Ρομαό; Εντάξει είμαστε;

Δυνατός ο Ρομαό; Εντάξει είμαστε;
Αρθρογράφος: Καθηγητής Μυστήριος
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ

Αρκετά κέρδη είχε ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πλατανιά. Κι ένα από αυτά, είναι ο Αλεξί Ρομαό. Ο Τογκολέζος αμυντικός χαφ έκανε ένα «γεμάτο» παιχνίδι και έδειξε πως ο Πάουλο Μπέντο μπορεί να βασίζεται πάνω του.

Ας γυρίσουμε το χρόνο λίγο πίσω. Ο Ρομαό αποκτήθηκε στη λογική ότι θα παίξει βασικός. Ήταν κοντά στην πώλησή του ο Μιλιβόγεβιτς βλέπετε, αλλά τελευταία στιγμή τα δεδομένα άλλαξαν.

Ο Ρομαό στην παρουσίασή του, αρχές Σεπτέμβρη, λέει πως χρειάζεται δύο-τρεις εβδομάδες για να είναι 100% εντάξει. Παίρνει χρόνο συμμετοχής με την Εθνική ομάδα του Τογκό, ανεβάζει ρυθμό και πριν λίγες ώρες, έκανε το ντεμπούτο του ως βασικός με τον Ολυμπιακό, σε επίσημο ματς.

Τι μας έδειξε; Πως πρόκειται για έτοιμο παίκτη, δοκιμασμένο. Έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει άμεσα και σε δύσκολα ματς. Κάνει εξαιρετική δουλειά. Ανασταλτικά σε χώρους, αλλά και με την μπάλα στα πόδια, ερχόταν μπροστά από τους στόπερ να την πάρει, σίγουρες μεταβιβάσεις.

Είναι καλή περίπτωση ο Ρομαό και σίγουρα θα πρέπει να προσεχθεί. Ποιος ξέρει τι θα βάλει στο μυαλό του ο Μπέντο, αλλά η αίσθηση που έμεινε σε όλους τους φίλους του Ολυμπιακού, είναι θετική. Πολύ καλός, δεν είναι τυχαίο πως στην Μαρσέιγ είχε γεμάτες χρονιές.

Υγιής να είναι και καλή συνέχεια να έχει. Αυτό θέλουμε όλοι, για το καλό της ομάδας μας πάνω από όλα…

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ