ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Να κάνουμε και φέτος πολλά ρεκόρ"

Επιστροφή σε αποστολή του Ολυμπιακού για τον Φελίπε Πάρντο, μετά την πολύ καλή του εμφάνιση στο ματς του Κυπέλλου με τον Πλατανιά. Με τον Κολομβιανό εξτρέμ να αναφέρεται στον εαυτό του, ξεκαθαρίζοντας πώς στόχος του είναι να συνεχίσει την σκληρή δουλειά, για να αποδείξει πώς αξίζει να είναι μέσα στην ομάδα.

Όσον αφορά στο ματς του Περιστερίου, σημείωσε πώς θέλει προσοχή και συγκέντρωση. Σχετικά με την συνέχεια, εξήγησε πώς στόχο των πρωταθλητών είναι να ξεπεράσουν και φέτος πολλά ρεκόρ. Με τον Πάρντο να μιλά στην κάμερα των καναλιών Novasports...
Για το πώς έζησε το ματς με τον Πλατανιά, όπου ο Μπέντο χρησιμοποίησε παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής στη σεζόν: «Το έζησα πάρα πολύ όμορφα το ματς αυτό. Είναι στιγμές που σου προσφέρει ο Θεός για να αποδείξεις τι μπορείς να κάνεις, τι παίκτης είσαι και τι δυνατότητες έχεις. Ήταν καλό ματς γιατί τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου το αντιμετωπίσαμε με την απαραίτητη σοβαρότητα και ήταν μια βραδιά που όλα πήγαν καλά».

Για τα δύο γκολ που πέτυχε κι αν τονώνουν την αυτοπεποίθησή του: «Τα δύο γκολ στο Κύπελλο τονώνουν πάρα πολύ την αυτοπεποίθησή μου. Έχω δουλέψει πάρα πολύ για να επιστρέψω στην αρχική ενδεκάδα. Στη χρονιά δεν έχω πολλές συμμετοχές ως βασικός παίκτης στην ομάδα. Πέρσι έπαιζα σχεδόν πάντα βασικός. Αυτά τα γκολ μου δίνουν την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση που χρειάζομαι, αλλά και τη δύναμη για να συνεχίσω να δουλεύω και να επιστρέψω ως βασικός παίκτης».

Για το γεγονός ότι το ρόστερ είναι γεμάτο με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές κι αν αυτό αυξάνει τον συναγωνισμό: «Φυσικά αποτελώ μέρος της ομάδας και γνωρίζω πολύ καλά τι ποδοσφαιριστής και τι άνθρωπος είμαι. Αυτή τη στιγμή υπάρχει στην ομάδα ένας υγιής ανταγωνισμός ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές. Αυτό που πρέπει να κάνει ο καθένας μας είναι να δουλεύει. Προσπαθώ να δουλεύω πάρα πολύ για να μπορέσω να αποδείξω και να κερδίσω τη θέση μου μέσα στην ομάδα».

Για το ματς με τον Ατρόμητο: «Είναι πολύ δύσκολο. Είναι ένα παιχνίδι όπου θα συναντήσουμε δυσκολίες. Πιστεύω πως αυτό συμβαίνει γιατί οποιαδήποτε αντίπαλος που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός βάζει τα δυνατά του και παρουσιάζει ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο. Εμείς, λοιπόν, θα πρέπει να είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι, προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι για να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία το παιχνίδι αυτό και να συνεχίσουμε με νίκες».

Για το σερί νικών του Ολυμπιακού και τι δείχνει αυτό για τις δυνατότητες της ομάδας: «Όλες αυτές οι νίκες δείχνουν πώς η ομάδα εξελίσσεται, αναπτύσσεται και βελτιώνεται. Η ομάδα τα πηγαίνει όλο και καλύτερα, ο κόσμος μέσα στην ομάδα πιστεύει όλο και περισσότερο στην ομάδα και στον εαυτό του ο καθένας κι αυτό μας οδηγεί σε μια επιθυμία να ξεπεράσουμε, όπως κάναμε και πέρσι, πολλά ρεκόρ. Πέρσι ήταν μια πάρα πολύ επιτυχημένη χρονιά. Θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

Εάν πατήσετε ΕΔΩ μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο με τη συνέντευξη του Φελίπε Πάρντο στην κάμερα των καναλιών Novasports.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Μπράβο μπαμπά..."

    Η μικρή του Πάρντο "τρέλανε" το Καραϊσκάκη...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ