"Να σφυρίξει όλα τα παιχνίδια μας ο Σιδηρόπουλος" (ηχητικό)


Παρέμβαση στον Sport24 Radio 103,3 έκανε ο Κώστας Καραπαπάς, σχετικά με τον εμπρησμό του σπιτιού του Γιώργου Μπίκα και την αναστολή του πρωταθλήματος.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός επανέλαβε πως και αυτή είναι ενέργεια της πραγματικής «εγκληματικής οργάνωσης» και τόνισε πως ο μόνος ο οποίος θίγεται από αυτό το «λουκέτο» στο πρωτάθλημα είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει πάρει διαφορά στη Super League και θα συνεχίσει και στην Ευρώπη.

Μάλιστα, απάντησε στη νέα «πράσινη» λάσπη, επισημαίνοντας πως δεν γίνεται να μιλάνε αυτοί για στοχοποίηση, εκείνοι που εκτός όλων των άλλων έβγαζαν το «Παράγκα και Όραμα». Υπογράμμισε, επίσης, πως ο Ολυμπιακός δεν ενδιαφέρεται ποιος διαιτητής θα τον σφυρίζει σε κάθε παιχνίδι και πρότεινε να ορίσουν σε όλα τα ματς του Θρύλου τον Σιδηρόπουλο!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Καραπαπά: «Ο λόγος της παρέμβασής μου είναι μία συνέχεια της ανακοίνωσης που έβγαλε πριν λίγο η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Έχει να κάνει με την απερίφραστη καταδίκη του περιστατικού που καταγγέλλεται από τον κ. Μπίκα. Περιμένουμε εναγωνίως να μάθουμε τι έχει γίνει. Τα περιστατικά, όπως γνωρίζετε, είναι πάρα πολλά και φτάνουν από απειλές, μέχρι και σε απόπειρες ανθρωποκτονίας. Αυτά τα περιστατικά προέρχονται από την πραγματική εγκληματική οργάνωση του ποδοσφαίρου, που δρα ανεξέλεγκτα και το έχει κάνει σε δεκάδες ανθρώπους που είναι στη διαιτησία και το ποδόσφαιρο. Φαντάζομαι ξέρετε ότι η λίστα είναι μεγάλη και τη γνωρίζουν καλά και οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου.

Δεν είναι δυνατόν κάθε φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο, ολόκληρη μία κοινωνία ανθρώπων, είτε είναι εργαζόμενοι στις ομάδες, είτε αθλητές, είτε προπονητές, είτε δημοσιογράφοι, ακόμα και οι ίδιοι οι φίλαθλοι, κάποιος να πατά ένα κουμπί και να σταματά το πρωτάθλημα. Στη συγκεκριμένη, δε, περίπτωση το καταλαβαίνει κι ένα παιδί 8 χρονών ότι ο μόνος που θίγεται από αυτό είναι ο Ολυμπιακός, που είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα και έχει διαφορά, ο Ολυμπιακός που παίζει στην Ευρώπη και θέλει να συνεχίσει να παίζει στη Ευρώπη. Το μόνο που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό είναι να υπάρχει μία κανονικότητα. Αυτό δεν είναι λύση. Πρέπει τόσο η Επιτροπή Εξομάλυνσης όσο και η κυβέρνηση να θωρακίσουν το ποδόσφαιρο και να συνεχίζει να παίζεται στη χώρα μας.

Επίσης, πριν από λίγο ο κ. Παναγόπουλος από τον Παναθηναϊκό στο ραδιόφωνο του κ. Αλαφούζου και ανέφερε κάποια δημοσιεύματα από Μέσα φίλα προσκείμενα στον Ολυμπιακό που στοχοποίησαν τον κ. Μπίκα. Για μία ακόμα φορά, δηλαδή, κάνουν αυτό που ξέρουν να κάνουν καλά, δηλαδή να ρίχνουν λάσπη και να προσπαθούν να αφήσουν σκιές, ποιοι, αυτοί που έχουν στοχοποιήσει επί χρόνια δεκάδες διαιτητές με το «Παράγκα και όραμα», αυτοί που έχουν στοχοποιήσει όλον τον κόσμο. Αυτοί θέλουν να πουν ότι έγραψαν δύο πράγματα οι εφημερίδες για τον Μπίκα και τον στοχοποίησαν. Κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα αυτό που έγινε. Μάλλον μας έχουν περάσει όλους για ανόητους ή μάλλον μας αντιμετωπίζουν σαν ανήλικα παιδιά που δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει.

Εμείς, λοιπόν, έχουμε να πούμε το εξής και νομίζω ότι ήταν ξεκάθαρη και η ανακοίνωση του Ολυμπιακού, αλλά θέλω να το πάω παρακάτω. Να ξεκαθαρίσω ότι ο Ολυμπιακός δεν ενδιαφέρεται ούτε ποιος θα ορίζει τους διαιτητές, ούτε ποιος θα τον σφυρίζει. Προτείνω, λοιπόν, να μας παίξει όλα τα παιχνίδια μας στο πρωτάθλημα μέχρι το τέλος ο κ. Σιδηρόπουλος. Για να μην έχει κανένας άγχος. Είτε έτσι, είτε αλλιώς, οι αντίπαλοί μας θα φεύγουν πάντα με ταξί».

Μπορείτε, επίσης, να ακούστε το ηχητικό (στην αρχή του κειμένου)...

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ