ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Χωρίς ρυθμό για την πρόκριση!

Χωρίς ρυθμό για την πρόκριση!
Αρθρογράφος: Νίκος Σαββίδης
ΝΙΚΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Η χθεσινή εξέλιξη με την απόφαση να μη διεξαχθεί πρωτάθλημα αυτό το Σαββατοκύριακο πλήττει περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα τον Ολυμπιακό. Και αυτό δεν χωράει αμφιβολία.

Μάλιστα, ο πρωταθλητής Ελλάδας είναι αναγκασμένος να... πάει στο παιχνίδι με τη Γιουνγκ Μπόις, την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, χωρίς επίσημο ματς στα πόδια του για 18 μέρες! Δηλαδή, ο Θρύλος θα αγωνιστεί χωρίς να έχει ρυθμό, σε μία αναμέτρηση που θα κρίνει την πρόκριση.

Σαφώς και δεν είναι αυτό που ήθελε ο Πάουλο Μπέντο, αλλά είναι αναγκασμένος να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του για να είναι έτοιμη η ομάδα για αυτό το παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που, ναι μεν ο Ολυμπιακός χρειάζεται ένα βαθμό για να εξασφαλίσει την πρόκριση στους «32» του Europa League, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» θα κυνηγήσουν τη νίκη ώστε να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για πρωτιά στον δεύτερο όμιλο.

Θυμίζουμε, το τελευταίο επίσημο ματς που έδωσε ο πρωταθλητής Ελλάδας, ήταν με τον Παναθηναϊκό, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στις 6 Νοεμβρίου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ