ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η 18άδα για Ριζούπολη

Η 18άδα για Ριζούπολη

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο το απόγευμα (19:30) στην Ριζούπολη τον Απόλλωνα Σμύρνης στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους "ερυθρόλευκους" να ολοκληρώνουν σήμερα το πρωί την προετοιμασία τους για την εν λόγω αναμέτρηση.

Μετά το τέλος της προπόνησης στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο Μάρκο Σίλβα ανακοίνωσε τους 18 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θ' αποτελέσουν την αποστολή του Ολυμπιακού για το αυριανό ματς με την "Ελαφρά Ταξιαρχία".

Η 18άδα που επέλεξε ο Πορτογάλος τεχνικός αποτελείται από τους εξής:

Μποτία, Καμπιάσο, Ντουρμάζ, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Φουστέρ, Χουτεσιώτης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Πάρντο, Σάλιακας, Σαλίνο, Σιόβας, Τσιμίκας, Βούρος και Ζντιέλαρ.

Εκτός αποστολής, για λόγους ξεκούρασης και rotation, έμειναν οι Ρομπέρτο, Μαζουάκου, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Μιλιβόγεβιτς, Ερνάνι, Σεμπά και Ντομίνγκες, όπως και οι ανέτοιμοι Μπουχαλάκης, Πουλίδο και Μανιάτης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Η 11άδα με τον Απόλλωνα

    Η 11άδα με τον Απόλλωνα

    Αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Θρύλου από τον Μάρκο Σίλβα, στο ματς της Ριζούπολης

  • Απόλλων - Ολυμπιακός 1-2

    Απόλλων - Ολυμπιακός 1-2

    Να σφραγίσει την πρόκριση στους "16" του κυπέλλου θέλει ο Θρύλος. Live από το redking.gr

  • Το μυαλό -και- στον χλοοτάπητα

    Το μυαλό -και- στον χλοοτάπητα

    Η κάκιστη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στην Ριζούπολη προβληματίζει τον Μάρκο Σίλβα

  • Με πολλές αλλαγές...

    Με πολλές αλλαγές...

    Με εκτεταμένο rotation ο Ολυμπιακός κόντρα στον Απόλλωνα (19:30, live στο redking.gr)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ