ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πες την αλήθεια!

Πες την αλήθεια!

Εάν υπάρχει κάτι που χαρακτηρίζει τον Γιάννη Αλαφούζο, αυτό είναι η έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα. Έχει μια συνήθεια να λέει ψέματα. Και το κάνει όλη την ώρα. Όπως στην ιστορία με το CAS και ότι έγινε το περασμένο καλοκαίρι. Στην προσφυγή που έκανε η πλευρά του ΠΑΟ κατά της απόφασης για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Champions League.

Ας θυμηθούμε λίγο την ιστορία, για να δούμε τα ψέματα του Αλαφούζου. Η προσφυγή στο CAS ήταν στις 20 Ιουλίου 2015. Με τον πρόεδρο του ΠΑΟ να περιμένει να τιμωρηθεί ο Θρύλος και να πάρει ο Παναθηναϊκός τη θέση του στο Champions League.

Η έφεση, όμως, απορρίφθηκε, ο Ολυμπιακός δικαιώθηκε, επιβεβαιώνοντας τη σχετική απόφαση που είχε πάρει η FIFA. Πώς ο Θρύλος συμμετέχει κανονικά στο Champions League και δεν υπάρχει κανένας λόγο να τιμωρηθεί, ώστε ο ΠΑΟ να πάρει τη θέση του!

Και το πιο ωραίο είναι άλλο. Όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία, στο σχετικό έγγραφο, ο Αλαφούζος είπε πολλά ψέματα. Καθώς ο ΠΑΟ κλήθηκε να πληρώσει τον Ολυμπιακό. Με το CAS να επιδικάζει στους "πράσινους" να καταβάλουν στον Ολυμπιακό το ποσό των 5.000 ελβετικών φράγκων!

Μια απόφαση που έχει κοινοποιηθεί από τις 24 Αυγούστου 2015, αλλά ο Γιάννης μάλλον δεν ήθελε να το παραδεχθεί δημόσια...

 

PHOTO GALLERY

Πες την αλήθεια!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ