ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Θέλω να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο"

Το δεύτερό του γκολ με τον Ολυμπιακό σημείωσε σήμερα ο Όσκαρ Καρντόσο, λίγες μέρες μετά από εκείνο κόντρα στον ΠΑΣ. «Πιστεύω πως σήμερα κάναμε ένα παιχνίδι με πάρα πολλές ευκαιρίες και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Κατάφερα να βάλω ένα γκολ αλλά έχασα 3-4 αν δεν κάνω λάθος. Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε, είμαι χαρούμενος που πήραμε τους τρεις βαθμούς και που κατάφερα να σκοράρω», δήλωσε αρχικά ο Παραγουανός επιθετικός.

Για τη δύσκολη νίκη που πήρε ο Ολυμπιακός σήμερα: «Είναι αλήθεια πως ο αντίπαλος ήρθε και τοποθετήθηκε πολύ καλά μέσα στο γήπεδο και εμείς κάναμε πολλά λάθη. Εγώ έχασα 3-4 καλές ευκαιρίες για να σκοράρω, θα μπορούσα να έχω βάλει και πέντε γκολ σήμερα. Το καλό είναι ότι η ομάδα κατάφερε να δημιουργεί συνεχώς ευκαιρίες και είχαμε την ευκαιρία να βάλουμε ένα γκολ και να ισοφαρίσουμε και από εκείνη τη στιγμή και μετά πιστεύω πως άλλαξαν όλα».

Για το δικό του απολογισμό μέχρι στιγμής μέσα στη σεζόν: «Πολύ καλά τα έχουμε πάει, έχουμε πάρα πολλούς βαθμούς διαφορά από το δεύτερο στη βαθμολογία. Έχουμε πετύχει πολλές νίκες, είμαστε σε πολύ καλή θέση αυτή τη στιγμή, όμως τον Ιανουάριο που θα επιστρέψουμε πρέπει να είμαστε πολύ καλοί γιατί από εκεί και πέρα ξεκινάνε πάρα πολλά παιχνίδια και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να τελειώσουν καλά τα πράγματα για εμάς».

Για το αν μετά τα γκολ που πέτυχε πιστεύει ότι θα έρθουν και άλλα στη συνέχεια: «Πρώτα ο Θεός, θέλω να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο. Αυτό που λέω πάντα είναι ότι δουλεύω καθημερινά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, προπονούμαι καλά και πάντα δίνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Αν το θέλει ο Θεός θα συνεχίσω να βάζω γκολ».

Για τις ευχές του προς τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Να περάσουν όλοι καλά, καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Το

    Το "κάρφωσε" ξανά ο Όσκαρ

    Δεύτερο σερί ματς που σκόραρε ο Καρντόσο μετά τα Γιάννινα. Η "μηχανή" των γκολ πήρε μπροστά!

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ