ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κοντά στην Λεγανές ο Σιόβας!

Κοντά στην Λεγανές ο Σιόβας!
Αρθρογράφος: Νίκος Σαββίδης
ΝΙΚΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Στην Ισπανία και την La Liga θα συνεχίσει την καριέρα του, όπως όλα δείχνουν, ο Δημήτρης Σιόβας. Τις προηγούμενες ημέρες τα Μέσα της Ιβηρικής αναφέρανε ότι στην διεκδίκηση για την απόκτηση του Έλληνα στόπερ βρίσκονταν οι Γρανάδα, Μπέτις  και Λα Κορούνια.

Ωστόσο, τα τελευταία 24ωρα φαίνεται ότι τα δεδομένα ανατράπηκαν, με την Λεγανές να έχει αποκτήσει το προβάδισμα για την απόκτηση του αμυντικού του Ολυμπιακού ενόψει του μεταγραφικού παζαριού του Ιανουαρίου.

Ο ισπανικός Τύπος κάνει λόγο για συμφωνία της Λεγανές με τον Θρύλο, ούτως ώστε να παραχωρηθεί ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός με τη μορφή δανεισμού, μιας και δεν είναι στα πλάνα του Πάουλο Μπέντο.

Να σημειωθεί ότι η ισπανική ομάδα είναι νεοφώτιστη στη La Liga, βρίσκεται στην 16η θέση της βαθμολογίας, και στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού, δίνοντας τη "μάχη" της για να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Στη Μαδρίτη ο Σιόβας

    Στη Μαδρίτη ο Σιόβας

    Όπως αναφέρει η "Marca", ο αμυντικός του Θρύλου θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα ανακοινωθεί από τη Λεγανές.

  • Προς Ισπανία ο Σιόβας

    Προς Ισπανία ο Σιόβας

    Στην τελική ευθεία η μετακίνησή του σε ομάδα της La Liga, πιθανότατα δανεικός ως το καλοκαίρι όπως αναφέρουν στην χώρα της Ιβηρικής.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ