ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το "σανό" με το καλύτερο ρόστερ της εξαετίας!

Το

Έχει την πλάκα του να παρακολουθείς τον τρόπο που προβάλλονται τα γεγονότα στον Παναθηναϊκό (και στους άλλους δυο της συμμαχίας απλά τώρα θα ασχοληθούμε με τους πράσινους) από το… τμήμα επικοινωνίας που έχει αναλάβει να τροφοδοτεί με μεγάλες ποσότητες «σανό» τους οπαδούς του 3φυλλίου για να παρουσιάζει μια διαφορετική πραγματικότητα. Να δημιουργεί προσδοκίες το καλοκαίρι, οι οποίες αποδεικνύονται στη συνέχεια ως… φρούδες ελπίδες. Έχει την πλάκα της και η μαθηματική ακρίβεια με την οποία ο μηχανισμός αυτός κάνει το άσπρο-μαύρο και επαναλαμβάνει τα ίδια επικοινωνιακά και όχι μόνο λάθη, θεωρώντας ότι ο κόσμος έχει ασθενή μνήμη.

Αφορμή για το συγκεκριμένο άρθρο, στάθηκαν οι αναμενόμενες αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών από τον Παναθηναϊκό αλλά και ο τρόπος που προσπαθούν, χωρίς ίχνος ντροπής να τις παρουσιάσουν.

Καταρχήν όλο το προηγούμενο διάστημα που… θάμπωνε με τις εμφανίσεις του το 3φύλλι διαβάζαμε ότι φταίει ο Στραματσόνι. Έφυγε λοιπόν ο Ιταλός, ήρθε ο Ουζουνίδης και τσουπ… εισηγείται τις αποχωρίσεις των Βίκτορ Ιμπάρμπο, Μπουμπάρακ Γκουακάσο, Κριστιάν Λεντέσμα, Κρίστοφερ Σάμπα, Ιβάν Ιβανόφ και Λαουτάρο Ρινάλτι καθώς δεν έχουν πείσει τον Εβρίτη κόουτς.

Και κάπου εδώ είναι να απορεί κανείς! Μα πως είναι δυνατόν να μην έχει πείσει η πλειοψηφία των παικτών που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι. Τότε που διαβάζαμε για το  «καλύτερο ρόστερ της εξαετίας». «Για τον Παναθηναϊκό που είναι πιο γεμάτος σε ποιότητα και προσωπικότητα από κάθε άλλη φορά»;

Τότε που διαβάζαμε ότι οι παίκτες που ήρθαν «ήταν εξ’ αρχής και οι πρώτες του επιλογές, γεγονός πολύ σημαντικό».

Διαβάσαμε όμως και άλλα πολλά και εδώ είμαστε να τα… θυμηθούμε παρέα με τους… πρωταθλητές Ιουλίου!

«Ο Αργεντινός παικταράς και γεννημένος αρχηγός, Λεντέσμα»

Με κάτι τέτοιους τίτλους υποδέχθηκε ο επικοινωνιακός μηχανισμός τη μεταγραφή του Λεντέσμα. Ενός δηλαδή ακόμα άνεργου και μεγάλης ηλικίας ποδοσφαιριστή που «έβγαλε ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ την προετοιμασία». Ναι το διαβάσαμε και αυτό μαζί με άλλα ωραία αλλά ας συνεχίσουμε με τον… επόμενο παίκτη του… καλύτερου ρόστερ που όπως ήρθε, φεύγει.

«Ιμπάρμπο, ο πιο γρήγορος παίκτης που θα έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα!»

Αυτόν τον τίτλο διαβάσαμε για τον Βίκτορ Μπάρμπου «που κλείνει στον Παναθηναϊκό και που θα κέρδιζε σε σπριντ ακόμη και τον… Κριστιάνο Ρονάλντο»! Και άλλα ωραία όμως του στυλ: « Υπό αυτό το πρίσμα, ο Κολομβιανός αποτελεί κάτι περισσότερο από αξιόλογη επιλογή. Στους αναλυτές του εξωτερικού, κάθε άλλο παρά χαρακτηρίζεται «καμένο χαρτί», καθώς σε ηλικία 26 ετών θεωρείται ότι μπορεί να ανεβάσει ξανά στα ύψη τη μετοχή του».

«Ο… ασταμάτητος Παναθηναϊκός και ο θηριώδης, top class Σάμπα»

Κάπως έτσι είχαμε «πληροφορηθεί» την συνέχεια της μεταγραφικής ενίσχυσης (;) των πράσινων.  Για τον Ουακάσου διαβάσαμε ότι: «Το υπέρογκο συμβόλαιο του Ουακάσο στη Ρούμπιν Καζάν, που καταδεικνύει τη φιλοδοξία επιστροφής στο διεθνές προσκήνιο μέσω του Παναθηναϊκού». Ίσως πιο… χαμηλοί τόνοι στη συγκεκριμένη μεταγραφή. Αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τον Σάμπα. Για τον «θηριώδη Κονγκολέζο στόπερ, που αποτελεί έναν top class αμυντικό» έκανε λόγο τότε η… επικοινωνία της πλάκας.

Ο Ιβάνοφ που θα… «καλύψει την τρύπα στην άμυνα»

Μάλιστα, ναι σωστά διαβάσατε. Την κάλυψε ωραία την τρύπα στην «πράσινη» άμυνα, ο επίσης προερχόμενος από σοβαρό τραυματισμό Ιβάνοφ.

«Ο γρήγορος Ρινάλντι με τις καλές τοποθετήσεις που έχει το γκολ»

Αξίζει τον κόπο να… σχολιάσουμε κάτι περισσότερο;

Άντε και καλό ξεπούλημα στα παλτά που μαζέψατε και στελέχωσαν το καλύτερο ρόστερ της εξαετίας. Αν και με τόσο κρύο θα μπορούσατε να τους κρατήσετε…

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ