ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η λύση Ιωαννίδη για την επίθεση

Η λύση Ιωαννίδη για την επίθεση

Ο Νίκος Ιωαννίδης είναι ένας ποδοσφαιριστής που ήταν στον Ολυμπιακό και που τώρα έχει δοθεί δανεικός στην Ντόρτμουντ. Ο νεαρός επιθετικός, διεθνής και με την Εθνική Ελλάδας, έχει συγκεντρώσει πολύ καλά λόγια. Όλοι θυμούνται πως πρόκειται για ένα παιδί που… μάτωνε τα αντίπαλα δίχτυα. Απλά κάποια στιγμή όταν έγινε ο απολογισμός, κρίθηκε σκόπιμο να πάει στην Γερμανία και την Ντόρτμουντ που τον περασμένο Γενάρη τον είχε πάρει ως δανεικό για 18 μήνες.

Ο δανεισμός του έτσι, λήγει το καλοκαίρι, αλλά δεν αποκλείεται το όνομά του να επιστρέψει στο προσκήνιο σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Υπάρχει πάντα καλή γνώμη για την αξία του, για την εικόνα του και έτσι, κανείς δεν αποκλείει το γεγονός να επιστρέψει πριν το δανεισμό του.

Να διευκρινίσουμε πως δεν υπάρχει κάτι επίσημο, αλλά μετά τις τελευταίες εξελίξεις και αν τελικά αποχωρήσει ο Φινμπόγκασον, δεν θα αποκλείσουμε καμία άλλη λύση. Έχει ακουστεί το όνομα του Βέλλιου, αλλά στη λογική μιας… τελειωμένης χρονιάς στο πρωτάθλημα, αυτός που θα έρθει, λογικά θα είναι και πάλι εναλλακτική επιλογή.

Σε αυτή τη λογική, δεν αποκλείεται η περίπτωση του Ιωαννίδη να είναι μία από αυτές που θα απασχολήσει τον Ολυμπιακό και πάλι. Για να δούμε…

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ