ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αυτοί είναι οι...επενδυτές του ποδοσφαίρου μας!

Αυτοί είναι οι...επενδυτές του ποδοσφαίρου μας!

Γεμίσαμε από... επενδυτές του ελληνικό ποδόσφαιρο. Και εντελώς τυχαία προέρχονται από το χώρο της "συμμαχίας". Κοιτάξτε να δείτε τώρα. Λεφτά από την τσέπη τους δεν πρόκειται να βάλουν, όσο κι αν προσπαθούν να μας πείσουν ότι το χέρι μπαίνει στην τσέπη! Όχι τίποτα άλλο, μα τους έχουν πάρει χαμπάρι και οι οπαδοί των ομάδων τους. Εξάλλου, όλα στο τζάμπα, έτσι έχουν μάθει. Όταν λέμε ότι "δουλεύουν" τον κόσμο των ομάδων τους, τους πειράζει. Αλλά πάντα η αλήθεια πονά!

Όπως τώρα με την ιστορία με την NOVA. Ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ παρακαλούν για να πάρουν τα λεφτά από το συνδρομητικό. Μα πού είναι οι διοικήσεις αυτό των δύο ομάδων, πού είναι ο Αλαφούζος και ο Μελισσανίδης, αυτοί οι...επενδυτές που έχουν δώσει τόσα και τόσα για τις ομάδες του; Και τώρα περιμένουν το κανάλι να τους δώσει χρήματα!

Βλέπετε, οι δύο ομάδες θέλουν να κάνουν μεταγραφές αλλά οι... επενδυτές δεν έχουν καμία πρόθεση να βάλουν το χέρι στην τσέπη. Εδώ δεν έχουν να δώσουν χρήματα για να λύσουν συμβόλαια... Και τώρα "απειλούν" πώς εάν δεν πάρουν άμεσα τα χρήματα δεν θα αφήσουν να μεταδοθούν τα ματς τους.

Κοινώς παραδέχονται πώς οι ίδιοι λεφτά δεν βάζουν -άλλο εάν τους αποκαλούν... επενδυτές- και περιμένουν τα χρήματα από την τηλεόραση για να βγάλουν πέρα. Αυτοί είναι οι... επενδυτές του ελληνικού ποδοσφαίρου που είχαν το θράσος να θέλουν και πρωτάθλημα. Οι... επενδυτές του τζάμπα που έχουν "καβούρια" στις τσέπες...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ