ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Προστατεύουμε την ομάδα μας!"

Book Small Mobile

Το αποψινό είναι το "ματς της χρονιάς" για τον Ολυμπιακό έως το επόμενο. Με τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά, μέσω του προφίλ του στα social media να υπογραμμίζει ότι είναι απαραίτητο να κυλήσουν όλα ομάδα στο ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Γιατί το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του Θρύλου θα κρατήσει πολύ και πρέπει το γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" να είναι πάντα γεμάτο.

Χαρακτηριστικό ήταν το μήνυμά του: "Για την ασπίδα μας στα δύσκολα. Για τις θάλασσες μέσα μας που φουρτούνιαζες κάθε Κυριακή. Για τα πούλμαν που δεν ήταν πολυτελείας αλλά είχαν την πολυτέλεια να είναι γεμάτα με πραγματικά δικούς μας ανθρώπους. Για τα χιλιόμετρα και τα κρύα. Για τις μεγάλες πίκρες και τις μεγάλες χαρές.

Για τις φορές που βραχνιάσαμε στα τσιμέντα. Για σένα απόψε δε θα σταματήσουμε λεπτό να φωνάζουμε! ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΣΟΥ, ΧΑΡΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ... ΥΓ.: Το βράδυ, πέρα από όλα τα άλλα, προστατεύουμε την ομάδα μας! Προσοχή μεγάλη να μη δώσουμε καμμιά αφορμή! Το ΚΑΣΤΡΟ μας πρέπει να είναι γεμάτο και έτοιμο και για τους επόμενους τελικούς (Άρσεναλ και όχι μόνο...)"

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ