ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το νόημα της ζωής για τον Ρομπέρτο

Το νόημα της ζωής για τον Ρομπέρτο

Από χθες το βράδυ, οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν δέκα μέρες άδεια προκειμένου να περάσουν όμορφες χριστουγεννιάτικες στιγμές με τις οικογένειες τους και τα πρόσωπα που αγαπούν.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν, ήδη... σκορπίσει στις τέσσερις γωνιές του πλανήτη για ν' απολαύσουν την εορταστική άδεια τους κι ένας εξ αυτών, φυσικά, είναι και ο Ρομπέρτο.

Ο 28χρονος Ισπανός keeper του Θρύλου δεν έχασε ούτε... δευτερόλεπτο, πέταξε στην πατρίδα του και βρέθηκε αγκαλιά με τα δύο πιο αγαπημένα πρόσωπα στην ζωή του! 

Ο λόγος για την Μπελίζ και τον Έντζο, τα δύο μικρά παιδιά του Ρομπέρτο, τα οποία μένουν μόνιμα στην Ισπανία με τη μητέρα τους, Μάρτα και ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού δεν μπορεί να τα βλέπει σε καθημερινή βάση...

Μοιραία, όταν παρουσιάζονται τέτοιες ευκαιρίες, ο Ίβηρας τερματοφύλακας των "ερυθρόλευκων", δεν τις αφήνει να περάσουν ανεκμετάλλευτες!

Ο Ρομπέρτο μάλιστα, φρόντισε -κατά την προσφιλή του συνήθεια- να μοιραστεί την χαρά και την ευτυχία του με όλους τους διαδικτυακούς του φίλους ποστάροντας την σχετική φωτογραφία στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media...

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Το ημερολόγιο του Ρομπέρτο

    Το ημερολόγιο του Ρομπέρτο

    Τις κοινωνικές του ευαισθησίες και το ανθρώπινο πρόσωπό του φρόντισε να δείξει, για μια ακόμα φορά, ο Ισπανός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού

  • "Ας ξεκινήσουμε ιδανικά..."

    Το... καλλιτεχνικό δημιούργημα του Ρομπέρτο στο Instagram για το πρώτο ματς του 2016

  • Η... χρονιά του Ρομπέρτο!

    Η... χρονιά του Ρομπέρτο!

    Ο Ίβηρας τερματοφύλακας φοράει το 16 στη φανέλα του και φυσικά η έλευση του 2016 τού έδωσε... έμπνευση για δημιουργία στα social media!

  • Υπόκλιση

    Υπόκλιση "Ελέ" σε Ρομπέρτο

    Ως τον καλύτερο τερματοφύλακα που έχει περάσει από τον Ολυμπιακό, χαρακτήρισε τον Ισπανό, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ