ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Όλα είναι άψογα!"

Book Small Mobile

Με όσα έχουν ακουστεί τις προηγούμενες ημέρες, για την παρουσία Κροατών οπαδών στην Ελλάδα και για το τεταμένο κλίμα, υπήρξε και μια γενικότερη ανησυχία αναφορικά με την αποστολή της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Οι άνθρωποι των πρωταθλητών Κροατίας, πάντως, φρόντισαν να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και να διευκρινήσουν πως όλα κυλούν ομαλά, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στο έργο του Ολυμπιακού και της ελληνικής Αστυνομίας, όσον αφορά στην ασφάλεια και τα μέτρα τάξης.

Με τον υπεύθυνο ασφαλείας της Ντιναμό, Κράσιμιρ Άντολιτς, να σχολιάζει: "Δεν υπήρχε ποτέ κανένας κίνδυνος για εμάς. Η Ντιναμό δεν έχει νιώσει καμία απειλή στην Αθήνα και πρέπει να το πούμε αυτό. Η ασφάλεια είναι εξαιρετική. Ο Ολυμπιακός, η ελληνική αστυνομία και η κροατική Πρεσβεία έχουν λειτουργήσει εξαιρετικά. Έχουν λειτουργήσει άψογα και τους ευχαριστούμε. Έχουν κάνει ότι είναι δυνατόν για να μην υπάρχει καμία απειλή για την ομάδα μας".

Δείγμα της άριστης οργάνωσης του Θρύλου και της συνεργασίας του με τις αστυνομικές δυνάμεις. Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας στο Champions League πως ξέρει τι πρέπει να γίνει για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων. Και πάντα λαμβάνει τα εύσημα, τόσο από τους ανθρώπους της UEFA όσο και τους υπευθύνους ασφαλείας των αντιπάλων του!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ