ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Να τα λέμε και τα... περί διαιτησίας

Να τα λέμε και τα... περί διαιτησίας

Δεν είναι δικαιολογία, αλλά και η διαιτησία στον ημιτελικό Κυπέλλου μεταξύ του Ολυμπιακού της ΑΕΚ δεν είχε και την καλύτερή της βραδιά στο Καραϊσκάκη...

Αρκετά ήταν τα λάθη στα οποία υπέπεσαν ο Παπαπέτρου και οι βοηθοί του και έπαιξαν και αυτά τον ρόλο τους για την έκβαση του αγώνα. Σίγουρα οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν και την εμφάνιση που θα έπρεπε για να αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ, όμως τα διαιτητικά λάθη όπως αναφέρουμε δεν έλειψαν.

Πέρα από το χέρι που υπήρξε στο γκολ που σημείωσε η ΑΕΚ για το 1-2, από τον σκόρερ Ροντρίγκεζ, υπήρξαν και άλλα λάθη από τους ρέφερι.

Δύο απ’ αυτά ήταν στο 60ο και 72ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στο 60’ ο Ολυμπιακός έβγαινε στην αντεπίθεση με τον Καμπιάσο και ο Παπαπέτρου σφύριξε... λάθος, κάτι το οποίο παραδέχτηκε και ο ίδιος εκείνη τη στιγμή, αλλά η επίθεση των «ερυθρόλευκων» αποτελούσε πλέον παρελθόν.

Όσον αφορά στο 72’, ο Σεμπά έβγαλε την κάθετη μπαλιά για τον Ανσαριφάρντ ο οποίος θα έβγαινε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ και θα είχε την ευκαιρία να κάνει το 2-2 με τον βοηθό Κούλα Χασάν να σηκώνει τη σημαία για οφσάιντ, ενώ τον παίκτη του Ολυμπιακού κάλυπτε ο Τσιγκρίνσκι!

Σε αυτή την φάση όμως υπήρξε και δεύτερο λάθος! Πέρα από το γεγονός ότι επίσης κόπηκε λανθασμένα η επίθεση του Ολυμπιακού, στην πάσα του Σεμπά ο Βράνιες... κλαδεύει τον παίκτη των Πειραιωτών και ο Παπαπέτρου από τη στιγμή που προηγούταν το φάουλ του υποτιθέμενου οφσάιντ έδωσε την παράβαση, χωρίς όμως και να «κιτρινίσει» τον παίκτη της ΑΕΚ...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ