ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Να σκοράρουμε στο Βέλγιο..."

Στη διπλή "μάχη" με την Άντερλεχτ τον επόμενο μήνα, στο πλαίσιο της φάσης των "32" του Europa League, αναφέρθηκε ο Σεμπά μιλώντας στην εφημερίδα "ΓΑΥΡΟΣ".

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, εξάλλου, μίλησε και για την θέση του σέντερ φορ, στην οποία αγωνίστηκε στο πρόσφατο ματς Κυπέλλου με τα Χανιά...

"Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο παρόλο που το αποτέλεσμα δείχνει το αντίθετο. Δυσκολευτήκαμε αρκετά, ξεκινήσαμε με άσχημο τρόπο, δεχτήκαμε το γκολ, όμως μετά έπρεπε να οργανωθούμε καλύτερα, να κάνουμε καλύτερη εμφάνιση και κάπως έτσι καταφέραμε να αλλάξουμε το αποτέλεσμα...

Η αλήθεια είναι ότι η θέση του σέντερ φορ δεν είναι η φυσική μου θέση, όμως έχω παίξει ξανά σ' αυτή με άλλον προπονητή όταν ήμουν στην Εστορίλ. Τη γνωρίζω τη θέση και προσπαθώ να προσαρμόζομαι..." τόνισε στη συνέντευξή του ο Σεμπά, ο οποίος επεσήμανε για τα ματς με την Άντερλεχτ:

"Θα είναι δύσκολα τα παιχνίδια και θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να βάλουμε γκολ στο πρώτο παιχνίδι και μετά να συνεχίσουμε στο επόμενο ματς για να πάρουμε την πρόκριση..."

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Η... θαυμάστρια του Σεμπά!

    Η... θαυμάστρια του Σεμπά!

    Με την κορούλα του, Μαρία, πανηγύρισε το χθεσινό του γκολ ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός...

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ