Ο αγιασμός του Θρύλου (Photos)
Και... επίσημα πλέον ξεκίνησε η νέα αγωνιστική περίοδος για τον Ολυμπιακό, με την πραγματοποίηση του αγιασμού στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Οι ποδοσφαιριστές και προπονητές του Θρύλου πήραν την ευχή από τον πατέρα Δημήτριο το απόγευμα της Δευτέρας στις «ερυθρόλευκες» εγκαταστάσεις, παρουσία και του προέδρου της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη, για καλή αγωνιστική χρονιά.
Η επίσημη ενημέρωση των Πειραιωτών, αναφέρει τα εξής:
«Όπως κάθε χρόνο, πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του Ολυμπιακού, για τη νέα σεζόν, τελέστηκε σήμερα, 17/7/2017, ο καθιερωμένος αγιασμός, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Παρουσία του Προέδρου, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και μελών της Διοίκησης, ο πατέρας Δημήτριος καθαγίασε την ομάδα, αλλά και τις εγκαταστάσεις του προπονητικού μας κέντρου.
Ευχήθηκε τα καλύτερα, αρχής γενομένης από τα προκριματικά για το UEFA Champions League και πάνω από όλα, ευχήθηκε υγεία και ψυχική δύναμη στους ποδοσφαιριστές και σε όλους όσοι καθημερινά αγωνίζονται, για το καλό του Συλλόγου. Αμέσως μετά το τέλος του αγιασμού, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ακολούθησαν το πρόγραμμα προπόνησης, το οποίο είχαν».













