Το... ένα στα ένα του Φορτούνη!
Στο πρώτο επίσημο ματς του Ολυμπιακού ο Κώστας Φορτούνης δεν μπόρεσε να αγωνιστεί. Ο μέσος των «ερυθρόλευκων» είχε ταξιδέψει με την ομάδα στο Βελιγράδι, αλλά τελευταία στιγμή έμεινε εκτός 18άδας, καθώς ένιωθε κάποιες στομαχικές διαταραχές που τον κράτησαν εκτός πλάνων.
Έτσι το ματς με την Παρτιζάν στο Καραϊσκάκη αποτέλεσε και το πρώτο επίσημο του Έλληνα ποδοσφαιριστή για την φετινή περίοδο.
Με τον Κώστα Φορτούνη να ξεκινάει με το... δεξί, αφού στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι κατάφερε να το «καρφώσει», καθώς ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό με 2-1 και μάλιστα με το κεφάλι!
Μπορεί να μην βρέθηκε σε καλή βραδιά ο Φορτούνης, όπως και γενικότερα το κέντρο των «ερυθρόλευκων», αλλά παρόλα αυτά βρήκε τον τρόπο να σημειώσει το γκολ και να κάνει το... ένα στα ένα για την φετινή αγωνιστική περίοδο!








