Πλησιάζει στο Λιμάνι!
Προ των πυλών του Ολυμπιακού φαίνεται πως βρίσκεται ο Γκιγιόμ Ζιλέ. Όπως προκύπτει, οι συζητήσεις ανάμεσα στον πρωταθλητή Ελλάδας και τη Ναντ είναι σε πολύ καλό στάδιο και ενδεχομένως να έχουμε άμεσα εξελίξεις.
Όταν λέμε "άμεσα", δεν αποκλείεται να προκύψουν εξελίξεις ακόμη και αύριο, δείγμα ότι η μεταγραφή του Βέλγου μέσου στον Θρύλο είναι σε πολύ καλό σημείο.
Ο Μπέσνικ Χάσι τον θέλει πολύ, τον ξέρει, άλλωστε, από την κοινή τους συνεργασία στην Άντερλεχτ και η διοίκηση του Ολυμπιακού αναμένεται να προσθέσει άλλον έναν ποδοσφαιριστή στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ.
Επιπλέον, στη Γαλλία γράφουν ότι ο Ζιλέ, εκτός από τη δήλωση αποχώρησης, εξέφρασε και την αισιοδοξία του ότι οδεύει προς την Ελλάδα.
Συνεπώς, ο Ζιλέ φαίνεται πως πλησιάζει στο Λιμάνι και σύντομα θα έχουμε νέο μέλος στην οικογένεια του Ολυμπιακού...












