ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα"

Στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού «Cosmote TV», μίλησε ο Λεονάρντο Κούτρης μετά τον αγώνα με τη Ριέκα. Ο αριστεροπόδαρος μπακ του Ολυμπιακού, σχολίασε:

«Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι, θέλαμε να πιέσουμε τον αντίπαλο να καταλάβει ότι δεν έχει καμία τύχη. Κάναμε το καλύτερο παιχνίδι που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής. Ο αντίπαλος κατάφερε με την πρώτη να σκοράρει, εμείς κάναμε 7-8 ευκαιρίες, αλλά δόξα τον Θεό τα καταφέραμε. Στο δεύτερο μπήκαμε αποφασισμένοι να γυρίσουμε το παιχνίδι και τελικά τα καταφέραμε στο τελευταίο λεπτό.

Το πιο σημαντικό ήταν ότι συνεχίσαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο μέχρι το τέλος. Αυτό κάναμε και δικαία κερδίσαμε το παιχνίδι.

Μας δίνει ένα μικρό πλεονέκτημα, θα πάμε εκεί με στόχο τη νίκη να τελειώσουμε τη δουλειά και να επιστρέψει ο Ολυμπιακός εκεί που ανήκει».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ