ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Να περάσει ο επόμενος...

Να περάσει ο επόμενος...

Όταν έγινε η κλήρωση για τους "16" του Κυπέλλου και ο Θρύλος έπεσε με τον ΑΟ Χανιά, όλοι ήξεραν ότι ο Ολυμπιακός θα περάσει στα προημιτελικά με δύο νίκες. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας, όμως, έκαναν καλύτερα από ό,τι περίμεναν όλοι τη δουλειά τους. Διότι παρά το εκτεταμένο rotation που έκανε ο Μάρκο Σίλβα, οι παίκτες που αγωνίστηκαν και στις δύο αναμετρήσεις επέδειξαν σοβαρότητα. Ειδικά στο δεύτερο ματς όπου σημείωσαν 6 γκολ και είχαν συνολικά 19 τελικές, αλλά και ένα χαμένο πέναλτι με τον Φουστέρ (20'). Και με συνολικό σκορ 10-1 πέρασαν στην οκτάδα της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο ματς και στο πρώτο ημίχρονο πέτυχε 4 τέρματα, έχοντας και ένα χαμένο πέναλτι. Αλλά και αρκετές ευκαιρίες ακόμα. Στη συνέχεια οι "ερυθρόλευκοι" έριξαν... στροφές. Έδειξαν σεβασμό απέναντι στην ομάδα της Κρήτης, που αγωνίζεται στην Football League. Αλλά αυτό δεν αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα για να αυξηθεί ο δείκτης του σκορ. Δύο ακόμα γκολ για το Θρύλο που έφτασε στη νίκη με σκορ 6-0. Τα γκολ του Ολυμπιακού σημείωσαν οι Ζντίελαρ (4'), Κασάμι (12', 45'), Σεμπά (36'), Πουλίδο (73') και στο φινάλε ο Φουστέρ (90').

Ο Πουλίδο ήταν αρκετά καλός, το ίδιο και οι Ερνάνι, Σεμπά, Ομάρ, Ζντίελαρ, Κασάμι, όπως και οι νεαροί Τσιμίκας και Μανθάτης (σ.σ.: έκανε ντεμπούτο). Πλέον το μυαλό όλων στο Θρύλο είναι η κλήρωση της προημιτελικής φάσης, με δεδομένο ότι στόχος είναι η κατάκτηση ενός ακόμα Κυπέλλου κι ενός ακόμα νταμπλ. Γιατί κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός θέλει να σαρώνει όλους τους τίτλους στην Ελλάδα.

Όσον αφορά στην κλήρωση των προημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδας, αυτό που θέλει ο Θρύλος είναι να μάθει τον αντίπαλο για να δουν οι νταμπλούχοι το πρόγραμμά τους, με δεδομένο ότι τον Φεβρουάριο θα συνεχιστούν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους, με τις αναμετρήσεις κόντρα στην Άντερλεχτ, για το Europa League.

Ολυμπιακός: Καπίνο, Ελαμπντελαουί (46' Σιάλακας), Αυλωνίτης, Μποτία, Τσιμίκας, Ζντίελαρ, Κασάμι (46' Μανιάτης), Φουστέρ, Σεμπά, Ερνάνι (76' Μανθάτης), Πουλίδο.

ΑΟ Χανιά: Πρίφτης, Παγώνης (46' Φυντικάκης), Καρτσαμπάς, Μπριλάκης, Χατζηλιάδης (46' Μπουζούκης), Γκέσιος, Τσούτσης, Άλβες, Ρίκκα, Λίτα, Μ. Νύκταρης (72' Σάντερσον).

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Ολυμπιακός-Χανιά (highlights)

    Ολυμπιακός-Χανιά (highlights)

    Δείτε (ή ξαναθυμηθείτε) τα έξι γκολ του Ολυμπιακού από την χθεσινή νίκη επί του Α.Ο. Χανίων

  • Κληρώνει την Παρασκευή

    Κληρώνει την Παρασκευή

    Ο Ολυμπιακός θα μάθει τον αντίπαλό του στα προημιτελικά το μεσημέρι (12:00) της 15/01

  • "Πάντα να παίζουμε καλά, για τη νίκη"

    Ο Μάρκο Σίλβα επανέλαβε τη φιλοσοφία του κι εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον Πουλίδο και τα νέα παιδιά που αγωνίστηκαν

  • Ξεπέρασε Ζαρντίμ και Περέιρα

    Ξεπέρασε Ζαρντίμ και Περέιρα

    Ο Μάρκο Σίλβα έφτασε τα 27 ματς στον πάγκο του Θρύλου, αφήνοντας στα 26 τους 2 συμπατριώτες του

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ