ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γιάννης, ο... άνετος!

Γιάννης, ο... άνετος!

Όταν ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος έλυσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, μπήκε ρήτρα 300.000 € για την περίπτωση που έρχονταν σε άλλη ελληνική ομάδα ως τα τέλη Ιούνη του 2016. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, αλλά ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η απόκτησή του.

Κι αυτό που διέρρεαν σήμερα οι "πράσινοι" είναι ότι "Η ενέργεια του Ολυμπιακού να βάλει ρήτρα στο συμβόλαιο ενός νεαρού Έλληνα ποδοσφαιριστή που δεν υπολογίζει, σε μια προσπάθεια να εμποδίσει την εξέλιξη της καριέρας του, δεν είναι ικανή να εμποδίσει τον Παναθηναϊκό".

Έτσι ξαφνικά οι "πράσινοι" λένε ότι δεν έχουν πρόβλημα με τα 300.000 € που πρέπει να καταβάλουν στον Ολυμπιακό! Μια ομάδα που είχε οικονομικό πρόβλημα, που παίρνει μονάχα ελεύθερους παίκτες –εξαίρεση ο Μπουμάλ, αλλά εκείνη είναι μια συμφωνία με τον Πανιώνιο με... δόσεις- και ξαφνικά έγινε τόσο... large που θα δώσει τρεις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στο Θρύλο!

Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για περίεργα πράγματα, αλλά το σκηνικό άλλαξε. Ο Γιάννης θα πάρει ορισμένα χρήματα από την πώληση του Καρέλη στην Γκενκ, οπότε πρέπει να κάνει... κάτι για να δικαιολογήσει γιατί ξεπούλησε τον μοναδικό Έλληνα διεθνή της ομάδας του. Οπότε, ας ανάψει μια... λαμπάδα στον νεαρό επιθετικό που τον έσωσε, για να το παίζει τώρα... άνετος!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 • Θα πληρώσει τον Ολυμπιακό!

  Θα πληρώσει τον Ολυμπιακό!

  Ό,τι κι αν πιστεύει ο Αλαφούζος που επιδιώκει μια ακόμα αντιπαράθεση με το Θρύλο -αυτή τη φορά στα δικαστήρια για το θέμα Βλαχοδήμου- το φινάλε θα είναι το ίδιο. Χαμένος και πάλι!

 • Γιάννη μας έλειψες...

  Γιάννη μας έλειψες...

  Με τον Μπουμάλ δεν ήταν εκεί, όμως με τον Μαμούτε επανεμφανίστηκε. Όλος ένα χαμόγελο... Αλαφούζος είναι αυτός...

 • Ξεπουλάει όσο, όσο!

  Ξεπουλάει όσο, όσο!

  Σε τραγική κατάσταση ο Αλαφούζος. Δίνει σε τιμή... ευκαιρία τον 1ο σκόρερ και μοναδικό Έλληνα διεθνή του ΠΑΟ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ