ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Υπέρ του Νόμπελ Ειρήνης (video)

Υπέρ του Νόμπελ Ειρήνης (video)

Το ότι ο Ολυμπιακός ξεπερνάει τα όρια του αθλητισμού και αποτελεί ένα κοινωνικό φαινόμενο κι ένα "καταφύγιο" ελπίδας, πολιτισμού και ηθικών αξιών, είναι γνωστό και αδιαμφισβήτητο...

Ο Θρύλος διακρίνεται εδώ και χρόνια για το φιλανθρωπικό, κοινωνικό και πολιτιστικό του έργο στα δρώμενα της χώρας κι έχει καταφέρει να πρωταγωνιστεί, πέρα από τους αγωνιστικούς χώρους, στην ελληνική κοινωνία.

Ως εκ τούτου καμία έκπληξη δεν προκαλεί η πρωτοβουλία της ΠΑΕ Ολυμπιακός να συμμετάσχει και να στηρίξει έμπρακτα την υποψηφιότητα των ελληνικών νησιών για το Νόμπελ Ειρήνης για την προσφορά τους στο προσφυγικό ζήτημα.

Οι Έλληνες νησιώτες δίνουν καθημερινά μεγάλο αγώνα για να προσφέρουν όπως μπορούν στους συνανθρώπους μας, οι οποίοι "ξεριζώνονται" από τις πατρίδες τους, με τον Ολυμπιακό να στέκεται στο πλευρό αυτών των "καθημερινών ηρώων" του τόπου μας!

Ενδεικτικά, στο δελτίο ειδήσεων του MEGA προβλήθηκε, χθες βράδυ, ρεπορτάζ, στο οποίο οι Αλεχάντρο "Τσόρι" Ντομίνγκες και Ιντέγε Μπράουν μίλησαν για την ελληνική υποψηφιότητα, ψήφισαν υπέρ αυτής και υπογράμμισαν την σπουδαιότητα της προσφοράς των κατοίκων των ελληνικών νησιών στους πρόσφυγες.

Σημειώνεται ότι οι δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είχαν προσωπική εμπειρία, όπως και οι υπόλοιποι "ερυθρόλευκοι", καθώς πρόσφατα επισκέφτηκαν το νησί της Μυτιλήνης για το παιχνίδι με την ΑΕΛ Καλλονής.

Δείτε στο παρακάτω video, το ρεπορτάζ, το οποίο προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Το... δώρο στον Ιντέγε (photo)

    Το... δώρο στον Ιντέγε (photo)

    Ο Νιγηριανός επιθετικός δέχτηκε με χαρά και συγκίνηση μια ζωγραφιά από έναν μικρό θαυμαστή του

  • Προφυλάσσεται ο

    Προφυλάσσεται ο "Τσόρι"

    Ο Αργεντινός έχει ένα ελαφρύ σφίξιμο στον δικέφαλο μηριαίο και δεν θα αγωνιστεί στα Γιάννενα

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ