ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με μπροστάρη τον ηγέτη Οτζίζα!

Με μπροστάρη τον ηγέτη Οτζίζα!
Αρθρογράφος: Δημήτρης Μαργωμένος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΣ

Η μεταγραφή του Οτζίτζα Οφόε το καλοκαίρι πέρασε από κάποια... κύματα, αλλά η επιμονή του Ολυμπιακού και του τότε προπονητή Μπέσνικ Χάσι έφερε τον Βέλγο στο μεγάλο Λιμάνι! Ο έμπειρος μέσος με το... καλημέρα έχει δείξει τις ικανότητές του και το τι μπορεί να προσφέρει με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Μάλιστα μέχρι στιγμής έχει δείξει ότι μπορεί να βοηθήσει τόσο στον ανασταλτικό τομέα όσο και στη δημιουργία, αφού έχει παίξει ως «δεκάρι» αλλά και ως αμυντικό χαφ και πιο συγκεκριμένα «οχτάρι».

Είναι ποδοσφαιριστής με ηγετικές ικανότητες και το έχει αποδείξει αυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Για αυτό άλλωστε αμέσως έδειξε να τον εμπιστεύεται και ο νέος κόουτς της ομάδας, Τάκης Λεμονής και σίγουρα στη συνέχεια θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο και θα έρθουν και καλύτερα αποτελέσματα για τον Θρύλο.

Παίκτης ο οποίος μπορεί να στηριχτεί πάνω του η ομάδα και να έρθει η... αντεπίθεση του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Κάτι το οποίο αποδεικνύουν και τα στατιστικά του παίκτη.

Στο πρωτάθλημα είναι ο δεύτερος σε λεπτά συμμετοχής με την φανέλα του Ολυμπιακού, έχοντας παίξει 477 λεπτά σε 5 ματς, ενώ πρώτος είναι ο Ντιόγκο Φιγκέιρας με 496 λεπτά σε 6 αγώνες. Παράλληλα, στη Superleague έχει ένα γκολ, αυτό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και μία ασίστ στο ίδιο ματς όταν είχε δώσει όμως με τα χέρια την μπάλα στο γκολ του Μάριν, εκτελώντας έξυπνα αμέσως το πλάγιο άουτ.

Ένα γκολ και μία ασίστ ο Οτζίτζα είχε και στα προκριματικά των ομίλων του Champions League.

Είχε σημειώσει το γκολ με τη Ριέκα στο Καραϊσκάκη με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή και την ασίστ την είχε δώσει επίσης απέναντι στους Κροάτες στην εκτός έδρας νίκη με 1-0, όταν είχε κάνει την κάθετη πάσα για το γκολ του Μάριν!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ