ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έτσι γουστάρουμε τον Θρύλο!

Έτσι γουστάρουμε τον Θρύλο!

Εμφάνιση απ' αυτές που χαίρεται ο κόσμος, πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός απέναντι στον Πλατανιά στο Καραϊσκάκη, τον οποίο και διέσυρε με 5-1! Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και έδειξαν ότι αρχίζουν να βρίσκουν τον ρυθμό που θέλουν και να βγάζουν στο γήπεδο μία ωραία εικόνα και απ' αυτές που δεν έχουν να φοβηθούν κανέναν και τίποτα.

Χαρακτηριστικό ήταν ότι στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός σημείωσε τρία γκολ και είχε τουλάχιστον άλλες πέντε κλασικές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ! Ίσως να ήταν και η καλύτερη εμφάνιση του Θρύλου στο πρωτάθλημα, η οποία φυσικά έρχεται μετά από την εξίσου καλή εικόνα της ομάδας με την Μπαρτσελόνα στο Champions League.

Τώρα έρχεται και η διακοπή του πρωταθλήματος και ο Τάκης Λεμονής θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με τους παίκτες του, όσοι δεν είναι διεθνείς, έτσι ώστε η ομάδα να έχει διάρκεια στην απόδοσή της και από εδώ και πέρα να έχει την ίδια εικόνα όπως απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Πλατανιά.

Ο Θρύλος όπως πρέπει να είναι!
Από τα πρώτα κιόλας λεπτά του αγώνα ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε στο γήπεδο με διάθεση για καλό ποδόσφαιρο και το κυριότερο... φρέσκος, παρά το γεγονός ότι πριν λίγες ημέρες είχε αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στο Καραϊσκάκη!

Από την αρχή ο Θρύλος βγήκε μπροστά και μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης κατάφερε να ανοίξει το σκορ!

Σέντρα του Κούτρη από τα αριστερά, λάθος του Βάντερσον και ο Πάρντο με πλασέ έκανε εύκολα το 1-0...

Και κάπως έτσι ξεκίνησε το... πάρτι!

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει τον Πλατανιά και στο 19' κατάφερε να κάνει το 2-0 στο ματς! «Γέμισμα» του Μάριν μετά από εκτέλεση κόρνερ, κεφαλιά του Μποτία και εύκολα το 2-0 από τον Ισπανό. Συνέχισαν οι Πειραιώτες να πιέζουν και να δημιουργούν φάσεις στον αγώνα και στο 32' έγινε και το 3-0!

Νέα ασίστ του Μάριν, ο οποίος εκτέλεσε κόρνερ και με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κοκκαλά. Το 3-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, αλλά ο Ολυμπιακός είχε και άλλες καλές ευκαιρίες για γκολ και συνέχισε να βγάζει διάθεση για καλή μπάλα.

Στο... χαλαρό έγινε το 5-1
Ωραίο ποδόσφαιρο από τον Ολυμπιακό και στο δεύτερο ημίχρονο, όχι όμως με τις πολλές φάσεις του πρώτου μέρους. Λογικό από τη στιγμή που και το σκορ ήταν ήδη στο 3-0 και η νίκη ήταν δεδομένη για τον Θρύλο!

Και πάλι όμως το... μενού είχε γκολ! 

Δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ η ομάδα του Πειραιά και στο 69' έγινε το 4-0 στο ματς! Ο Κούτρης στο 68' έκανε το γύρισμα μέσα στην περιοχή, με τον Πατράλη να βρίσκει την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής Σκουλάς έδωσε το πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε στο 69' ο Ανσαριφάρντ, γράφοντας και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, σημειώνοντας το 4-0 στον αγώνα.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε κάπως και ο Πλατανιάς φρόντισε να... ανέβει ξανά! Στο 88' οι Κρητικοί μείωσαν σε 4-1 με το γκολ του νεαρού Παπανικολάου και ο Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητο το γκολ του Πλατανιά.

Δύο λεπτά μετά ο Ανσαριφάρντ μετά το γκολ «έβγαλε» και ασίστ, δίνοντας την μπάλα στον Πάρντο ο οποίος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και διαμόρφωσε το τελικό 5-1!

Έτσι ο Θρύλος απάντησε στις περσινές μεθοδεύσεις του Πλατανιά, μέσα στο γήπεδο με ωραίο ποδόσφαιρο, θέαμα και γκολ...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Προτό, Μποτία, Σισέ, Φιγκέιρας, Κούτρης, Ρομαό, Ταχτσίδης, Μάριν, Πάρντο, Οτζίτζα, Ανσαφιράρντ.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Νίκος Μαναρώλης): Κοκκαλάς, Κρος, Στανισάβλιεβιτς, Κοροβέσης, Στάθης, Βάντερσον, Πλιάτσικας, Πατραλής, Ενσικουλού, Στάμου, Μπούντνικ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ